Olympic College

Представление

Прочетете официалното описание

Моля, проверете нашия електронна брошура!

Добре дошли International студенти!

Олимпийски College е двугодишен обществен колеж в щата Вашингтон, който предлага повече от 70 различни степени и сертификати в академичен трансфер и професионално-технически програми. Кампусът в Bremerton се намира на място с 33 акра в рамка от изглед на Олимпийските планини, Mt. Рение, соленоводни заливи, и Каскадните планини. Градът на Бремертън е безопасно общност и идеално начало база, от която да проучи и да се опита на Западния бряг С редовна фериботна линия до Сиатъл, което е по-малко от един час път, Бремертън предлага добра възможност да се насладите на малък град атмосфера с всички от вълнението и бакшиш на културно многообразие на град Сиатъл.

Защо да изберете Olympic колеж?

  1. Лична внимание и на малките класове 2. Достъпни обучение и Homestay 3. на разположение на територията на колежа 4 Жилищна зала. Удобно разположен в близост до Сиатъл 5. TOEFL не изисква 6. Интензивен английски Програма 7. Безплатни разговори партньори 8. International Student Club 9. На кампуса заетост 10. 4-и 6-седмично летните сесии на интензивен английски 11. Гарантирано университет трансфер допускане до определени 4-годишни университети 12. Малък международен студент населението предоставя възможности да говорят английски език 13. Възможности да се включат в колежа живот и да направи приятели за цял живот на Вашето внимание нашата д-брошура!

Олимпийски колеж обучава повече от 13000 студенти годишно. Основана през 1946 г., на колежа има три кампуса в Bremerton, Poulsbo, и Shelton и обслужва население от 280,000 жители, живеещи в Kitsap и Мейсън окръзи.

Степени и сертификати

Олимпийски College помага на студентите да изградят умения за следващата фаза на техния живот или кариера чрез своите многобройни образователни възможности. Студентите могат да печелят сертификат или асоциирано степен, или да завършат на първите две години на бакалавърска степен. Студентите, които желаят да завършат бакалавърска степен на местно ниво могат да изберат за бакалавърска степен по сестринство, бакалавър по приложни науки в информационни системи, или Бакалавър по Машиностроене градуси вече на разположение на кампуса Бремертън или избират да прехвърли на един от университетите които са едновременно намира в кампуса Бремертън или Poulsbo. В допълнение, OC предлага курсове за актуализиране на уменията за работа, получават обучение на работното място, или просто като лично обогатяване. Учениците постигат много от техните лични и професионални цели, като посещават олимпийски College. През последните години, на колежа е претърпял много промени, включително и изграждането на нова сграда хуманитарни науки и студентски услуги в кампуса Бремертън и разширяване на услугите на своите Poulsbo и Shelton кампуси.

Учебни & Типични Разходи: Чуждестранно

Обучение / Такси $ 4053

Книги / Supplies $ 1095

Други $ 3355

Стая / борда $ 9828

ОБЩО 18 231 $

Олимпийски College има Transfer Прием Гаранции (TAG) с няколко партньорски институции. Международните кандидати студентски, които кандидатстват за програмата на колежа трансфер може да избере един от нашите партньорски институции, за да ги разгледа за гаранция признание. Кандидатите, които са приети за олимпийски College ще получите както писмо допускане от нас и гарантиране на по-Transfer Допускане от университета те са избрани. Студентът трябва да попълни Степен на асоциираното в олимпийския College с необходимата СОП, за да се изпълни условието офертата. Изискванията за СОП могат да се получат от повечето международни студенти. В действителност, най-високото изискване е 3.25 (B) Средна

Места

Бремертън

Olympic College

Address
Olympic College
1600 Chester Avenue

98337-1669 Бремертън, Вашингтон, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 360-792-6050