Orange Technical College (All locations)

Представление

Прочетете официалното описание

От 1933 г. Orange Technical College демонстрира доказана и богата традиция за промяна на живота чрез образование. Нашият единствен фокус е да подкрепяме нашите ученици в постигането на техните лични и професионални цели. Ние дълбоко разбираме, че има повече от един път към страхотна кариера и ние сме тук, за да ви помогнем да стигнете там, където искате да отидете.

Каним ви да се потопите задълбочено в предлаганите от нас кариерно и техническо образование и програми за бързо удостоверяване, като всички те водят до жизнеспособни възможности за заетост на местно ниво, с високи умения и търсени кариери. И нашите програми ви помагат да постигнете целите си без тежестта на прекомерния дълг. Независимо дали искате да усъвършенствате, преквалифицирате, спечелите необходимите идентификационни данни, за да започнете страхотна нова кариера, станете чирак, спечелите диплома за средно образование или научите английски, нашите пет извънборсови кампуса, ние сме тук, за да ви подкрепим като вас работи за постигане на целите си.

Orange Technical College е част от държавните училища в окръг Orange, високоефективен училищен квартал, ангажиран с успеха на учениците.

Места

Орландо

Address
West Oak Ridge Road,2900
32809 Орландо, Флорида, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия