Owensboro Community And Technical College

Представление

Прочетете официалното описание

Owensboro Community And Technical College предлага сътрудник в областта на изкуствата, сътрудник в изобразителното изкуство, сътрудник във визуалното изкуство, сътрудник в научната степен, сътрудник в приложната наука и дипломи и сертификати в технически програми. Общите програми за изкуства и науки, предназначени да осигурят първите две години на бакалавърска програма и кариерно ориентирани програми, предназначени да подготвят студентите за непосредствена техническа или полупрофесионална работа, са на разположение на студентите. Колежът предлага програми за продължаващо образование, които включват обучение на работна сила за бизнес и индустрия и възможности за образование в общността. Колежът обслужва Оуенсборо, Кентъки и околностите, включително окръзите Дейвис, Ханкок, Охайо и Маклин. С общо население от около 140 000, районът традиционно разчита на земеделието, минното дело и производството като свои икономически основи. Неотдавнашните промени обаче насърчиха прехода към ориентирана към услуги икономика и усилията за икономическа диверсификация. Предлагайки културни възможности, необичайни за общности с подобен размер, районът също се възползва от силното ръководство на общността, подкрепящо образованието.

Нашата мисия е да подобрим икономическото развитие и конкурентното предимство на нашата общност чрез предоставяне на висококачествен опит от учене от световна класа чрез програми за кариерно развитие, развитие на работната сила и преминаване към бакалавърски програми.

Места

Оунсбъро

Address
New Hartford Road,4800
42303 Оунсбъро, Кентъки, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: