POLY Languages Institute

Представление

Прочетете официалното описание

POLY Languages Institute е акредитирано училище по английски език (ESL) в Калифорния, САЩ. Той има три училища по английски език (ESL) в Калифорния, по-специално в Ървайн, Лос Анджелис и Пасадена.

POLY Languages Institute е подпомогнал десетки хиляди студенти от цял свят в преследването им на владеене на английски език, необходимо за постигане на техните образователни и кариерни цели, или просто за тяхното самоусъвършенстване.

В резултат на многогодишната ни отдаденост и ангажираност за по-добро образование и обслужване на нашите ученици, можем уверено да уверим нашите ученици, че сме едно от най-добрите училища по английски език (ESL) в Калифорния, САЩ.

Мисията на POLY Languages Institute е да осигури пълноценно образование на сериозните студенти и да създаде положителна среда за обучение. Ние се ангажираме да предоставяме отлично образование и да предоставяме страхотни услуги за студенти.

Членовете на преподавателския състав на POLY Languages Institute притежават поне бакалавърска степен и TESOL (учител по английски език за говорещи други езици) или други еквивалентни сертификати. Нашите преподаватели се ангажират с непрекъснато обучение и непрекъснато се стремят да усъвършенстват своя преподавателски подход. Освен това те изслушват внимателно своите ученици, като преглеждат анкетите, направени от техните ученици. POLY Languages Institute провежда анкети сред студентите, за да може преподавателският ни факултет да разбере по-добре очакванията и нуждите на студентите.

Целта на нашия преподавателски факултет е да предложи най-ефективната и ефикасна инструкция за подобряване на кривата на обучение на учениците. Мярката за успеха на преподавателите в POLY Languages Institute е вашите академични постижения.

Места

Ървайн

Address
Teller Avenue,18818
92612 Ървайн, Калифорния, Съединени Американски Щати

Пасадена

Address
East Colorado Boulevard,2900
91107 Пасадена, Калифорния, Съединени Американски Щати

Лос Анжелис

Address
Wilshire Boulevard,5757
90036 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: