Palm Beach State College

Представление

Прочетете официалното описание

Най- Pathway към успеха в окръг Палм Бийч

За UsSince отваря врати преди повече от 80 години, Palm Beach State College е неизменна играчка в забележителния растеж и просперитет на окръг Палм Бийч. Нашите завършители - лидери на общността и бизнеса от поколения - оказват влияние върху всяка индустрия и продължават да го правят и днес.

Основан през 1933 г. като първи колеж за обществена общност във Флорида, Палм Бийч щата е нараснал от три класни стаи и 41 местни студенти до пет кампуса и 48 757 студенти от повече от 161 държави. Един от най-добрите производители на завършили висше образование в САЩ, PBSC предлага и бакалавърски степени, професионални сертификати, кариерно обучение и корпоративно и продължаващо образование.

С годините Palm Beach State College разширява своята мисия, програми и достига, за да се превърне в най-голямата институция за висше образование в окръг Палм Бийч и четвъртият по големина (базиран на FTE) от 28-те колежа в системата на колежа във Флорида. Всяка година повече висшисти в окръг Палм Бийч избират PBSC от която и да е друга институция. Студентите се записват на места в градчетата в езерото Уърт, Бока Ратон, Палм Бийч Гардънс, Беля поляна и Локсахатче Гроувс, както и да вземат курсове онлайн.

Места

Lake Worth

Address
South Congress Avenue,4200
33461 Lake Worth, Флорида, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Това училище също предлага: