Parkland College

Представление

Прочетете официалното описание

Parkland College радост посреща международни студенти в нашия кампус в Champaign, Илинойс, САЩ.

Parkland College е сертифициран за SEVP за предоставяне на документи от формуляр I-20 за студенти F-1 и M-1, които желаят да учат в САЩ.

111124_20181015ParklandMisc.023.JPG

Parkland College се гордее с възможностите за дистанционно обучение, достъпни за студенти извън САЩ, както и за студенти, които посещават други американски колежи и университети.

Parkland College е двугодишен колеж, разположен в Champaign, Илинойс, една от най-добрите дестинации за международни студенти в Съединените щати. Предлагайки над 100 програми за асоциирани и сертификатни програми, Parkland College е добре известен със своите малки класови размери, най-съвременни съоръжения, приобщаваща среда за обучение и персонален факултет. Паркленд може да се похвали с най-големия международен студентски орган от всички 2-годишни колежи в щата Илинойс, като над 300 студенти представляват повече от 40 държави.

111128_20180709-Parkland-Scenes-056.jpg

Асоциираната степен предлага идеален и евтин вход за международни студенти, които искат да влязат в американската образователна система. След като са работили за усъвършенстване на уменията си по английски език чрез програмата английски като втори език (ESL) или са спечелили двегодишни прехвърляеми кредити, много от международните студенти от Parkland след това се прехвърлят в 4-годишни университети (трансфер 2 + 2) навсякъде Съединените щати, където продължават образованието си, получавайки бакалавърска и дипломирана степен. Университетът в Илинойс, също намиращ се в Шампан и един от най-добрите изследователски университети в страната, е най-големият получател на трансфери от Parkland. Международните студенти могат да се прехвърлят в Университета на Илинойс, вече установен в Шампан, и с две години опит в американската образователна система. Разположен в покрайнините на Шампан, кампусът на Parkland College е както модерен, така и живописен, заобиколен от дървета и близки паркове и е лесно достъпен в системата на обществените автобуси. Има достатъчно паркинг за студенти с автомобили. В кампуса има театър, кафене, фитнес зала и Планетариумът Staerkel - вторият по големина планетариум в Илинойс, който е домакин на публични лекции, представления и експонати.

111127_20180709-Parkland-Scenes-001.jpg

Parkland College също управлява студентски радио и телевизионни станции. Атлетически Parkland College е представен от 8 мъжки и дамски спортни отбора, които се състезават в NJCAA. С толкова голямо международно студентско население, преподавателите в Parkland College са добре свикнали с предизвикателствата, пред които са изправени международните студенти и имат опит в справянето с тях. Паркленд се стреми да повиши глобалната осведоменост и мултикултурализма чрез образование и преподаватели приветства уникалните перспективи на международните студенти в техните часове.
TOEFL не е необходим за приемане в Parkland College , но бъдещите студенти, които са го взели и са получили 61 (интернет) или 500 (печат) или по-високи, трябва само да подадат писмена извадка. Потенциалните студенти, които не са взели TOEFL, ще вземат оценка по английски език при пристигането си в Parkland. Ако не сте взели TOEFL, НЯМА да повлияе на приема в Parkland College .

111126_20181015-Parkland-Misc.-078.jpg

„Освен теоретични знания, Паркланд ме научи на някои много важни уроци за толерантността и американския начин на живот. Лекуван с нищо друго освен с уважение, бях запознат с различна страна на света и себе си. Това заедно с моите невероятни международни приятели е причината да преживея преживяването си там цял живот. " - Фабио Гуларт Андраде, Бразилия. Студент от Parkland College 2011-12.

Местоположението на Parkland College в Шампайн, Илинойс, осигурява удобствата и вълненията на по-голям град с удобства в малкия град. Ние сме най -бързо развиващият се град в Илинойс , с дълъг списък от възможности за нашите жители и кратки пътувания за пътуване. В Champaign не сте просто един от тълпата, а част от процъфтяваща и разрастваща се общност.

Паркленд е №1 в студентските трансфери към Университета на Илинойс , топ научноизследователски университет, разположен в задния ни двор. Основна полза за живота в близост до Университета на Илинойс е достъпът до големи 10 спортни събития и забавления от световна класа в места като Мемориален стадион , Държавен фермен център и Център за сценични изкуства в Краннерт .

111129_20180327-Parkland-011.jpg

Нашите градове-побратими имат отлични, процъфтяващи бизнес райони в центъра на града, които предлагат вкусна храна, нощен живот, кафенета (места за проучване!) И пазаруване. Champaign-Urbana дори беше обявен за най -големия град за хранителни стоки от Средния Запад от списание Midwest Living и с добра причина. Местните ресторанти, както и регионални фаворити като Portillo's, са всички в менюто.

111123_Parkland_Nursing_Program_08232018-314.jpg

Места

открито поле

Parkland College

Address
2400 West Bradley Ave
61821 открито поле, Илинойс, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 217-351-2200

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Асоциирана степен
Асоциирана степен по науки
Асоциирана степен по приложни науки
Ассоциирана степен по изкуства
Това училище също предлага: