Parkland College

Представление

Прочетете официалното описание

От създаването си през 1967 г., 帕克兰地区学院 се ангажира да подобри международната си репутация за академични постижения и социално обогатяване. Училището се намира в центъра на окръг Шампейн, Илинойс. През последните четиридесет години колежът е осигурил професионално техническо обучение и обучение за повече от 210 000 студенти.

Parkland College се превърна в център на образователни възможности и социални дейности в източната и централната част на Илинойс. Известен е в САЩ за изключителни академични стандарти, иновативни учебни планове и качествено обучение. Програмата "Концентрация към обогатяване" позволява на студентите в Parkland College да се прехвърлят в младши колежи в Илинойс като младши, когато получат академична степен по изкуства или асоциирана научна степен. Програмата за прогресия в Илинойс гарантира, че студентите в Parkland College могат да се прехвърлят в Илинойс, за да участват в програмата след завършване на серия от курсове.

Предимства на ученето в 帕克兰地区学院

帕克兰地区学院 открива нов свят за чуждестранни студенти. Студентите не само се радват на живота и учебната среда на Американската академия, но също така се радват на повече възможности.

Основни характеристики

акредитация

帕克兰地区学院 е акредитиран от Северната централна асоциация на колежите и 帕克兰地区学院 още през 1972 г. В допълнение, много курсове за професионално обучение, предлагани от колежа, също са одобрени от много организации.

Цветни ученически групи

Кампусът на колежа е началната база на студентския живот. Всяка година има повече от 18 000 студенти от цял ​​свят.

Старши и отговорен факултет

Учителите в Parkland College имат магистърска степен в областта си на компетентност и се ангажират с програми за продължаващо обучение и обучение, предлагани от Центъра за преподаване на високи постижения.

Обхваща широк спектър от колеж курсове

Повече от 100 асоциирани степени и сертификационни програми се предлагат в областта на професионалното обучение, трансфера на университетски преподаватели и специализираното професионално обучение за повече от 600 служители на пълен работен ден на непълно работно време, включително учители, учебни консултанти и библиотекари. Осигуряване на академична подкрепа за студенти от различни сфери на учене и академични нива Предоставяне на възможности за учене в кампуса, онлайн обучение и смесено обучение Предоставяне на консултантски услуги и консултации за планиране на кариерата за малки класове и професионална лаборатория: средно по 20 ученика на класа. Степента включва асоциирана степен по либерални изкуства, асоциирана степен по наука, асоциирана степен по финанси, асоциирана степен по изобразително изкуство, асоциирана степен по инженерна наука, асоциирана степен по приложни науки и асоциирана степен по общо образование. Работете с четиригодишен колежа, за да присъдите напреднала степен.

13551_Campus_3.jpg13552_Campus.jpg13556_Garden.jpg13558_Gym.jpg13559_Union.jpg

Места

открито поле

Parkland College

Address
2400 West Bradley Ave
61821 открито поле, Илинойс, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 217-351-2200

Програми

Асоциирана степен
Асоциирана степен по науки
Асоциирана степен по приложни науки
Ассоциирана степен по изкуства
Това училище също предлага: