Prince George's Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Prince George's Community College ( PGCC ) предлага превъзходно и достъпно образование. Нашите ученици са станали лидери в много области на кариерата.

Prince George's Community College предлага над 200 академични и кариерни програми за обучение. Нови сгради с авангардна технология осеяват колежа на 150 акра в Ларго. Пет учебни сайта извън кампуса правят класовете по-достъпни за учениците.

Успехът на учениците е най-големият приоритет в Prince George's Community College на Prince George's Community College . Колежът обслужва всички, които търсят диплома, искат да развият кариера или да научат нови умения. Трансформирането на живота чрез образование е голяма част от мисията на колежа.

Ние предлагаме много вълнуващи възможности за трансформиране на вашата кариера и живота ви. Получете невероятно образование на по-ниска цена. Нашите страстни преподаватели и персонал ще ви помогнат да постигнете успех, независимо дали започвате, искате да напреднете в кариерата си или искате да вземете няколко урока.

Prince George's Community College привежда своите програми и ресурси в съответствие с нуждите на учениците и общността. Това е част от мисията на колежа за повишаване на икономическата жизненост на региона.

Колежът подготвя студентите да бъдат компетентни и квалифицирани членове на работната сила. Prince George's Community College също така подготвя учениците да допринасят за своето време и таланти в общността по значими начини. Тези усилия укрепват основите на колежа и стимулират икономиката.

Колежът е вълнуващо лично пътуване. Нашият преподавател и персонал ще ви насочат, ако някога се нуждаете от подкрепа.

Места

Largo

Address
Largo Road,301
20774 Largo, Мериленд, Съединени Американски Щати

Upper Marlboro

Address
Westphalia Road,9109
20774 Upper Marlboro, Мериленд, Съединени Американски Щати

Camp Springs

Address
Old Branch Avenue,6400
20748 Camp Springs, Мериленд, Съединени Американски Щати

Laurel

Address
Marshall Avenue,312
20707 Laurel, Мериленд, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: