Прочетете официалното описание

За връзката The Recording

За разделянето на запис, радио, кино и кулинарно Connection (RRFC), свързване на запис е една индустрия, признати търговски училище насочена около теб осигуряване с практическа, един-на-един обучение за кариера като звукооператор или музикален продуцент. Нашата основната цел не е просто да ви снабди с необходимите умения, но също така и да ви помогне да пробие в индустрията, като ви постави в положение да придобият опит по време на работа, докато вземането на важни индустриални връзки.

Чрез нашия подход учене революционен ментор-чирак (ученик), ние сдвоите всеки един от нашите студенти с действително музикален продуцент или аудио инженер, който осигурява една по-една обучение в студио недвижими запис. Нашата програма съчетава структуриран-още-гъвкава учебна програма с голям размер на практическо обучение в студиото, което дава възможност на нашите ученици не само да се научат основите на производство, запис и смесване, но бизнес аспектите на течаща студио, като както и вътрешната изработки на самата индустрия. От създаването си през 1989 г., свързване на звукозаписната разширява своя обхват във всички 50 държави, както и в Канада, Австралия и Великобритания, в крайна сметка поставяне на повече от 11000 студенти като стажанти (externs) в реални звукозаписни студиа на три континента. Нашата наставничество персонал се състои от реалните производители и инженери в световна класа студия, много от които редовно работят с Грами награди, платина-продаваните артисти. Ние внимателно преглежда нашите наставници, за да гарантира, че те са като нашите студенти най-доброто образование е възможно, както и най-добрите възможности за свързване с индустрията в процеса. програма аудио обучение на работното място на връзката на Recording е отличен избор за всеки, който има страст да започне кариера като звукооператор, музикален продуцент, живеят звуков инженер, за запис на музика артист, живее DJ, композитор или друга индустрия професионално. Нашият уникален подход ви поставя на точното място в точното време, с правилните хора, за да ви помогне да пробие в индустрията.

Възможни пътища за кариера

В рамките на нашата основна аудио инженерство и музика производство Разбира се, ние сме в състояние да сдвоите студенти с ментори, които се специализират в избраната от тях жанр или сфера на интереси. В момента предлагаме персонализирано обучение за следните кариерни пътеки:

Електронна музикална продукция производство Хип-хоп музика / победи вземане Концертно обурудване инженерство Post производство аудио Аудио за филмови, телевизионни и видео игри Touring DJ Музика бизнес (управление на художник, изпълнителен етикет, и т.н.)

Десетте най-големи основания да се смята за връзката на запис:

  1. Научете се близо до мястото, където живеете. (250 места, които да избирате)

С над 250 локации в цялата страна, ние можем да ви обучават в студио недвижими запис в рамките на шофиране разстояние от мястото, където живеете. Няма нужда да се преместят, напуснете работата си или да кажем сбогом на съществуващите си връзки.

  1. Ниска обучение

С огромното разходи за образование, това не е необичайно за студенти да се багажник на десетки хиляди долари в дългове, преди те да завършат. За начинаещи професионалисти, това може да сложи край на кариерата си, още преди да започне. Ние поддържаме нашето обучение на достъпни цени ($ 9400, всички консумативи включени, без такси), така че да може да се съсредоточи върху кариерата си, не за това как започваш да плащат сметките си.

  1. Подгответе се за най-различни кариери музикалната индустрия

Независимо дали искате да се произведе, композира, инженер, DJ или изпълнява; независимо дали сте в хип-хоп, електронна музика, кънтри, поп, рок или джаз; ние пригодите учебна програма за вашите нужди, и ние като ги свържете с ментор, който може да ви помогне да постигнете вашите специфични цели в кариерата.

помощ 4. Real намиране на работа

Благодарение на нашия уникален подход, много от нашите студенти се наемат от своите ментори или от връзки, направени чрез техните ментори. Въпреки това, при свързване на Recording, ние ще оставим нищо на случайността. За всеки един от нашите ученици, ние се предоставя допълнителна подкрепа, обучение и работа помощ разположение в продължение на една година след дипломирането.

  1. Научете като чирак (ученик), не е студент в класната стая или стажант

Като студент Запис на връзката, не сте един ученик сред десетки конкурират за вниманието на учителя в класната стая. Нито вие просто стажант, който се изхвърля боклука (макар и домакинска работа са естествена част от студио живот) са. Вие сте чирак (ученик), който е бил назначен на недвижими продуцент / инженер за персонализирано обучение на работното място. Вие не сте просто живот понятия от учебник: учите трикове на търговията от истински професионалист.

  1. Работата по своя собствена музикална кариера

Едно от нещата, нашите ученици обичат най-добре за връзката на запис е, че нашият курс им дава възможност да се прилагат нещата, те се учат да създават своя собствена музика. Въпреки че много от нашите ученици просто искат да конструират и произвеждат за други, много други не желаят да отглеждат своя собствена музика. Нашият курс ви дава възможност да създадете собствена игра. Ще научите за запис, разбърква се и се произвежда своя собствена музика, и дори по-добре, да го чувал от действителните професионалисти музикалната индустрия, които могат да ви помогнат да го получи там.

  1. Научете промишлен стандарт предавка и софтуер

Тъй като вие се учите в студио недвижими запис, ще естествено да се научим да използваме зъбното колело и софтуер, които използват предимствата, от реколта ампера за виртуални плъгини, от аналогово към цифрово. Ще научите индустрията стандартни Pro Tools, както и други програми като Logic, Причина и Ableton. И вие ще получите, за да практикуват на оборудването и софтуера, без да се конкурират с други студенти за практика време.

  1. Един по един наставничество

В клас запис Connection, има само един студент: вие. Не класове с десетки други студенти. Всички обучението възниква един-на-един в студиото, само вие и вашият ментор. Не специфичността неща, които не разбират. Научете на свой собствен темп. Попитайте каквото въпроса ви харесва. Това персонализирано внимание е това, което помага на хора като вас стават големи производители и инженери. И това е, което ние сме след.

  1. световна класа ментори с недвижими албум кредити

В други училища, учители често имат своите степени и дипломи, висящи на стената. В реалния музика промишленост, успехът се измерва и по други начини. Ние си сътрудничим с най-добрите производители и инженери от цялата страна, за да наставляват нашите студенти-хората, които работят с суперзвезда талант като Тейлър Суифт, Лейди Гага, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar и много, много други. Може би няма да намерите полувисше висят по стените на студиото си ментор, но може би просто вижте няколко Gold и Platinum Records, а може би дори Грами или две.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове

Recording Connection Audio School

Задълбочено познаване на работно ниво на Ableton Live е от съществено значение, ако не планирате да бъде електронен музикант или клуб DJ. Със своята комбинация от мощни б ... [+]

ОБУЧЕНИЕ ПО Ableton Live: на разположение във всички 50 щати и Канада.

От 1989 г., свързване на звукозаписната е поставил повече от 11000 студенти като работно чираците (externs) в реални звукозаписни студиа в Съединените щати, както и в Канада, Австралия и Великобритания Нашите ученици са наставлявани от професионални аудио инженери и музикалните продуценти, включително много хора, които са работили на Грами-печелившата, Platinum-продажба на проекти от някои от най-големите имена в бизнеса. Всеки запис наставник Connection се пресява внимателно да се уверите, че имат доказан опит и знания, за да се помогне на нашите студенти получават кариерата си на разстояние от земята. ... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles Великобритания Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Република Ирландия Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Австралия Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Recording Connection Audio School

След получаване на практически, обучение един-на-един в аудио техниката и музикална продукция с опитен професионалист, следващата стъпка е да се превърне сертифицирани в ... [+]

Се сертифицирате по Pro Tools ™! Демонстриране на индустрията, че имате умения да доставят под налягане

След получаване на практически, обучение един-на-един в аудио техниката и музикална продукция с опитен професионалист, следващата стъпка е да се превърне сертифицирани в Pro Tools ™. Ние сме горди и развълнувани да предложим тази възможност чрез Pro Tools програми за сертифициране на връзка на Recording ™. Това казва на индустрията, че вие ​​вече не сте студент, но заверено професионален, готов да се справи с всеки проект.... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles Великобритания Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Република Ирландия Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Австралия Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Recording Connection Audio School

Подгответе се за кариера като звукооператор обучение директно от плюсовете, apprenticing (externing) под опитен звукооператор. Пробие в музикалната индустрия като се вътр ... [+]

Audio Engineering

От създаването си през 1989 г., свързване на звукозаписната е помогнал на хиляди студенти стартират кариерата си, като ги поставите като работни чираците (externs) в реални звукозаписни студиа в Съединените щати, Канада, Австралия и Великобритания Ние правим това, като си партнира със стотици внимателно проверени производители и инженери да ментор на нашите студенти по време на работа и една по-една. Много от нашите наставници са Грами победители, които са работили с суперзвезди и платина-продаваните артисти. ... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles Великобритания Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Република Ирландия Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Австралия Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Recording Connection Audio School

Ако ще да се развива успешно като запис изпълнителната, собственик на етикет или мениджър лента, което наистина трябва да бъде умен и съзнателното отношение на вашия избо ... [+]

ЗАПИСВАНЕ CONNECTION музикалния бизнес ПРОГРАМА: на разположение във всички 50 щати и Канада.

Със стотици места в САЩ, Канада, Австралия и theU.K., свързване на звукозаписната е помогнал на хиляди студенти да намерят своето място в с удовлетворяващи кариери музикалната индустрия чрез поставянето им като работни чираците (externs) в реални звукозаписни студиа. Всеки студент се свърже с ментор, успешна работа производител / инженер с дългогодишен опит и истински албум кредити. Ние партньор със стотици музикални професионалисти по целия свят, много от които работят с Platinum-продажби и Грами-печелившите изпълнители, за да се гарантира, че нашите студенти получават най-доброто ръководство, образованието и възможностите възможно. ... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles Великобритания Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Република Ирландия Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Австралия Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Recording Connection Audio School

Чувате ли музиката в главата си, и много време за един удобен за потребителя начин, за да приведат музика през високоговорителите или върху дансинга? Не търсете повече, о ... [+]

НАУЧЕТЕ LOGIC PRO със свързването ЗАПИСВАНЕ: на разположение във всички 50 щати и Канада.

Тъй като нашите начало преди повече от 25 години, свързване на звукозаписната е поставил над 11 000 студенти, като работи чираците (externs) в реални звукозаписни студиа в Съединените щати, както и в Канада, Австралия и Великобритания Това включва партнира със стотици от най-добрите професионални производители и инженери да ментор на нашите ученици. Поради нашите високи стандарти и работните взаимоотношения, които сме развили през годините, ние сме в състояние да поставите нашите студенти с някои от най-опитните професионалисти в бранша, много от които работят с Грами награди и Platinum-продаваният запис художници. Работата на специалистите по този калибър помага да се гарантира на нашите студенти получават обучение и връзките им е необходима, за да пуснат собствените си кариери. ... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles Великобритания Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Република Ирландия Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Австралия Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Recording Connection Audio School

Музика производствена е ключова част от процеса на запис на музика. Докато аудио инженерът се фокусира най-вече върху техническите аспекти на запис, производителят музика ... [+]

Чрез подхода на ментор-чирак (ученик), свързване на звукозаписната е помогнал на хиляди студенти, като ги поставите в звукозаписни студия в Съединените щати, както и в Канада, Австралия и Великобритания За да постигнем това, ние партньор със стотици професионални производители и инженери от цял ​​свят да наставляват учениците ни една по-една. Тези наставници се изследват внимателно да се гарантира, че те имат доказан опит и умения, за да помогне на нашите ученици успяват, и много от нашите наставници са Грами победители с Platinum-продаваните албуми на кредитните си. ... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles Великобритания Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Република Ирландия Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Австралия Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
6 - 6 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Recording Connection Audio School

Може би вече осъзнават това, но само за да бъде ясно: ако искате да станете успешен туристически DJ, вие няма да получите на инструменти, умения или връзки ви трябват от ... [+]

Записващото CONNECTION TOURING DJ програмата: на разположение във всички 50 щати и Канада.

Със стотици места в Съединените щати, както и Канада, Австралия и Великобритания, свързване на звукозаписната е поставил повече от 11000 студенти като работни чираците (externs) в реални звукозаписни студиа, където те имат реален шанс да започне кариерата си. Ние правим това, като си партнира със стотици професионални производители и инженери от цял ​​свят, много от които са работили с Platinum-продажби и Грами-печелившите изпълнители. Тези музикалната индустрия професионалисти ментор нашите студенти дори един-един на съответните им звукозаписни студиа, като нашите ученици на практически опит и реални връзки, те се нуждаят, за да успеят в музикалния бизнес. ... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles Великобритания Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Република Ирландия Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Австралия Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Recording Connection Audio School

Мечтаете за него през нощта. Можете преследвам го през деня. Вие знаете, че имате на природен талант, и смятате, че имате какво е необходимо, за да го направи в индустрия ... [+]

ЗАПИСВАНЕ CONNECTION електронната музика ПРОИЗВОДСТВО ПРОГРАМА: на разположение във всички 50 щати и Канада.

Със стотици места в Съединените щати, Канада, Австралия и Великобритания, свързване на звукозаписната пуска хиляди студенти за работни чираците (externs) в реални звукозаписни студиа по света. Нашите ученици са наставляваха от производители и инженери най-висок клас, много от които работят с Platinum-продажби и Грами-печелившите изпълнители. Ние внимателно екрана нашите наставници, за да гарантира, че те имат доказан опит и знания, за да помогне на нашите студенти стартират кариерата си. ... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles Великобритания Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Република Ирландия Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Австралия Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Recording Connection Audio School

Pro Tools е разработен от група звукооператор от нарастващата нужда от софтуерна програма, която може да се възпроизведе функциите на скъпо студио оборудване в цифрова ср ... [+]

ЗАПИСВАНЕ CONNECTION Pro Tools, разбира се, е на разположение във всички 50 щати и Канада.

С места във всички 50 държави и на три континента, свързване на запис е бил пускат своите ученици като работно чираците (externs) в реални звукозаписни студиа в САЩ, Канада, Австралия и Ние Великобритания партньор, с само най-опитните производители и инженери да наставник на нашите ученици, много от които работят редовно с някои от най-големите имена в музиката. Работа с професионалисти от този калибър помага да се гарантира на нашите ученици имат най-голям шанс за стартиране на собствените си успешна кариера на музикалната индустрия. ... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles Великобритания Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Република Ирландия Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Австралия Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Recording Connection Audio School

При свързване на Recording, ще получите нашата изключителна наставничество един-на-един, докато се научат практически, работещи заедно с най-добрите професионалисти в сво ... [+]

НАУЧЕТЕ пост продукция AUDIO ON работното място. Предлага се във всички 50 щати и Канада, само чрез ЗАПИС CONNECTION

С места във всички 50 държави, както и в Канада, Австралия и Великобритания, свързване на звукозаписната е помогнал на хиляди студенти стартират техните музикалната индустрия кариера през последния четвърт век. Нашият колектив от ментори включва стотици опитни производители и инженери с недвижими албум кредити, много от които работят с Грами награди и Platinum-продаваният запис художници и музиканти. Ние скрининг нашите наставници внимателно да се уверете, че нашите студенти са получили най-голям калибър на обучение и ориентация налична, давайки им възможност да се свържете към музикалната индустрия и преминете към успешна кариера на техните собствени. ... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles Великобритания Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Република Ирландия Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Австралия Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Recording Connection Audio School

Проектиран с тежко амбициозен производител / инженер в предвид, разширено Разбира се гради върху основата, предвидена от основния чиракуване курса, който ви дава възможно ... [+]

За сериозен производител: Нашата Advanced Audio Engineering & Music Производство Разбира се предлага във всички 50 щата и Канада.

От 1989 г., свързване на звукозаписната е помогнал на хиляди студенти пробие в музикалната индустрия, като ги поставите като чираци (externs) в реално звукозаписни студия на територията на САЩ, Канада, Австралия и Великобритания Нашите студенти са обучени от производители и инженери от световна класа, много от които са работили с някои от най-големите имена в бизнеса. Всеки ментор се пресява внимателно да се гарантира на нашите студенти получават качествено образование от някой с доказан опит в индустрията. ... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles Великобритания Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Република Ирландия Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Австралия Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
Recording Connection Audio School

Вземете си ритъм на решения и хип-хоп музика производство на професионално ниво от apprenticing (externing) в студио записване в реално успоредно с голямо хип-хоп продуце ... [+]

Вземете си ритъм на решения и хип-хоп музика производство на професионално ниво от apprenticing (externing) в студио записване в реално успоредно с голямо хип-хоп продуцент.

От 1989 г., свързване на звукозаписната е помогнал на повече от 11000 студенти пробие в индустрията, като ги поставите като работно чираците (externs) в реални звукозаписни студиа в Съединените щати, както и в Канада, Австралия и Великобритания Нашите наставниците на всички са внимателно проверени , доказани професионалисти с доказани репутация и умения, както и много от тях работят с Грами награди и Platinum-продаваните артисти. Просто няма по-добър начин за започване на производството си кариера музика и аудио техниката, отколкото от ученето заедно с някой като този.... [-]

Съединени Американски Щати Los Angeles Великобритания Birmingham Brighton Bristol Cambridge Cheltenham Exeter Ipswich Leeds Leicester Liverpool London Manchester Newcastle upon Tyne Northampton Norwich Nottingham Oxford Plymouth Sheffield Stoke-on-Trent Aberdeen Dundee Edinburgh Glasgow Belfast Londonderry Cardiff Swansea Република Ирландия Cork Bournemouth Croydon London Borough of Haringey Stanmore Worcester York Dublin Австралия Canberra Albury Armidale Coffs Harbour Dubbo Goulburn Lismore  + 44 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски