Recording Connection Audio School

Представление

Прочетете официалното описание

За връзката The Recording

За разделянето на запис, радио, кино и кулинарно Connection (RRFC), свързване на запис е една индустрия, признати търговски училище насочена около теб осигуряване с практическа, един-на-един обучение за кариера като звукооператор или музикален продуцент. Нашата основната цел не е просто да ви снабди с необходимите умения, но също така и да ви помогне да пробие в индустрията, като ви постави в положение да придобият опит по време на работа, докато вземането на важни индустриални връзки.

Чрез нашия подход учене революционен ментор-чирак (ученик), ние сдвоите всеки един от нашите студенти с действително музикален продуцент или аудио инженер, който осигурява една по-една обучение в студио недвижими запис. Нашата програма съчетава структуриран-още-гъвкава учебна програма с голям размер на практическо обучение в студиото, което дава възможност на нашите ученици не само да се научат основите на производство, запис и смесване, но бизнес аспектите на течаща студио, като както и вътрешната изработки на самата индустрия. От създаването си през 1989 г., свързване на звукозаписната разширява своя обхват във всички 50 държави, както и в Канада, Австралия и Великобритания, в крайна сметка поставяне на повече от 11000 студенти като стажанти (externs) в реални звукозаписни студиа на три континента. Нашата наставничество персонал се състои от реалните производители и инженери в световна класа студия, много от които редовно работят с Грами награди, платина-продаваните артисти. Ние внимателно преглежда нашите наставници, за да гарантира, че те са като нашите студенти най-доброто образование е възможно, както и най-добрите възможности за свързване с индустрията в процеса. програма аудио обучение на работното място на връзката на Recording е отличен избор за всеки, който има страст да започне кариера като звукооператор, музикален продуцент, живеят звуков инженер, за запис на музика артист, живее DJ, композитор или друга индустрия професионално. Нашият уникален подход ви поставя на точното място в точното време, с правилните хора, за да ви помогне да пробие в индустрията.

Възможни пътища за кариера

В рамките на нашата основна аудио инженерство и музика производство Разбира се, ние сме в състояние да сдвоите студенти с ментори, които се специализират в избраната от тях жанр или сфера на интереси. В момента предлагаме персонализирано обучение за следните кариерни пътеки:

Електронна музикална продукция производство Хип-хоп музика / победи вземане Концертно обурудване инженерство Post производство аудио Аудио за филмови, телевизионни и видео игри Touring DJ Музика бизнес (управление на художник, изпълнителен етикет, и т.н.)

Десетте най-големи основания да се смята за връзката на запис:

  1. Научете се близо до мястото, където живеете. (250 места, които да избирате)

С над 250 локации в цялата страна, ние можем да ви обучават в студио недвижими запис в рамките на шофиране разстояние от мястото, където живеете. Няма нужда да се преместят, напуснете работата си или да кажем сбогом на съществуващите си връзки.

  1. Ниска обучение

С огромното разходи за образование, това не е необичайно за студенти да се багажник на десетки хиляди долари в дългове, преди те да завършат. За начинаещи професионалисти, това може да сложи край на кариерата си, още преди да започне. Ние поддържаме нашето обучение на достъпни цени ($ 9400, всички консумативи включени, без такси), така че да може да се съсредоточи върху кариерата си, не за това как започваш да плащат сметките си.

  1. Подгответе се за най-различни кариери музикалната индустрия

Независимо дали искате да се произведе, композира, инженер, DJ или изпълнява; независимо дали сте в хип-хоп, електронна музика, кънтри, поп, рок или джаз; ние пригодите учебна програма за вашите нужди, и ние като ги свържете с ментор, който може да ви помогне да постигнете вашите специфични цели в кариерата.

помощ 4. Real намиране на работа

Благодарение на нашия уникален подход, много от нашите студенти се наемат от своите ментори или от връзки, направени чрез техните ментори. Въпреки това, при свързване на Recording, ние ще оставим нищо на случайността. За всеки един от нашите ученици, ние се предоставя допълнителна подкрепа, обучение и работа помощ разположение в продължение на една година след дипломирането.

  1. Научете като чирак (ученик), не е студент в класната стая или стажант

Като студент Запис на връзката, не сте един ученик сред десетки конкурират за вниманието на учителя в класната стая. Нито вие просто стажант, който се изхвърля боклука (макар и домакинска работа са естествена част от студио живот) са. Вие сте чирак (ученик), който е бил назначен на недвижими продуцент / инженер за персонализирано обучение на работното място. Вие не сте просто живот понятия от учебник: учите трикове на търговията от истински професионалист.

  1. Работата по своя собствена музикална кариера

Едно от нещата, нашите ученици обичат най-добре за връзката на запис е, че нашият курс им дава възможност да се прилагат нещата, те се учат да създават своя собствена музика. Въпреки че много от нашите ученици просто искат да конструират и произвеждат за други, много други не желаят да отглеждат своя собствена музика. Нашият курс ви дава възможност да създадете собствена игра. Ще научите за запис, разбърква се и се произвежда своя собствена музика, и дори по-добре, да го чувал от действителните професионалисти музикалната индустрия, които могат да ви помогнат да го получи там.

  1. Научете промишлен стандарт предавка и софтуер

Тъй като вие се учите в студио недвижими запис, ще естествено да се научим да използваме зъбното колело и софтуер, които използват предимствата, от реколта ампера за виртуални плъгини, от аналогово към цифрово. Ще научите индустрията стандартни Pro Tools, както и други програми като Logic, Причина и Ableton. И вие ще получите, за да практикуват на оборудването и софтуера, без да се конкурират с други студенти за практика време.

  1. Един по един наставничество

В клас запис Connection, има само един студент: вие. Не класове с десетки други студенти. Всички обучението възниква един-на-един в студиото, само вие и вашият ментор. Не специфичността неща, които не разбират. Научете на свой собствен темп. Попитайте каквото въпроса ви харесва. Това персонализирано внимание е това, което помага на хора като вас стават големи производители и инженери. И това е, което ние сме след.

  1. световна класа ментори с недвижими албум кредити

В други училища, учители често имат своите степени и дипломи, висящи на стената. В реалния музика промишленост, успехът се измерва и по други начини. Ние си сътрудничим с най-добрите производители и инженери от цялата страна, за да наставляват нашите студенти-хората, които работят с суперзвезда талант като Тейлър Суифт, Лейди Гага, U2, Aerosmith, Kendrick Lamar и много, много други. Може би няма да намерите полувисше висят по стените на студиото си ментор, но може би просто вижте няколко Gold и Platinum Records, а може би дори Грами или две.

Места

Лос Анжелис

Address
CORPORATE HEADQUARTERS

Recording Connection Audio Institute

1201 West 5th Street
Suite M130

90017 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати

Бирмингам

Address
Бирмингам, Англия, Великобритания

Брайтън

Address
Брайтън, Англия, Великобритания

Бристол

Address
Бристол, Англия, Великобритания

Кеймбридж

Address
Кеймбридж, Англия, Великобритания

Челтнъм

Address
Челтнъм, Англия, Великобритания

Exeter

Address
Exeter, Англия, Великобритания

Ипсуич

Address
Ипсуич, Англия, Великобритания

Лийдс

Address
Лийдс, Англия, Великобритания

Лестър

Address
Лестър, Англия, Великобритания

Ливърпул

Address
Ливърпул, Англия, Великобритания

Лондон

Address
Лондон, Англия, Великобритания

Манчестър

Address
Манчестър, Англия, Великобритания

Нюкасъл на Тайн

Address
Нюкасъл на Тайн, Англия, Великобритания

Нортхемптън

Address
Нортхемптън, Англия, Великобритания

Норич

Address
Норич, Англия, Великобритания

Нотингам

Address
Нотингам, Англия, Великобритания

Оксфорд

Address
Оксфорд, Англия, Великобритания

Плимут

Address
Плимут, Англия, Великобритания

Шефилд

Address
Шефилд, Англия, Великобритания

Стоук он Трент

Address
Стоук он Трент, Англия, Великобритания

Абърдийн

Address
Абърдийн, Шотландия, Великобритания

Dundee

Address
Dundee, Шотландия, Великобритания

Единбург

Address
Единбург, Шотландия, Великобритания

Глазгоу

Address
Глазгоу, Шотландия, Великобритания

Белфаст

Address
Белфаст, Северна Ирландия, Великобритания

Лондондери

Address
Лондондери, Северна Ирландия, Великобритания

Кардиф

Address
Кардиф, Уелс, Великобритания

Суонзи

Address
Суонзи, Уелс, Великобритания

корк

Address
корк, Графство Корк, Република Ирландия

Bournemouth

Address
Bournemouth, Англия, Великобритания

Croydon

Address
Croydon, Англия, Великобритания

Лондонският район Харингей

Address
Лондонският район Харингей, Англия, Великобритания

Stanmore

Address
Stanmore, Англия, Великобритания

Уорчестър

Address
Уорчестър, Англия, Великобритания

Йорк

Address
Йорк, Англия, Великобритания

Дъблин

Address
Дъблин, Окръг Дъблин, Република Ирландия

Канбера

Address
Канбера, Австралийска столична територия, Австралия

Олбъри

Address
Олбъри, Нов Южен Уелс, Австралия

Армидейл

Address
Армидейл, Нов Южен Уелс, Австралия

Кофс Харбър

Address
Кофс Харбър, Нов Южен Уелс, Австралия

Дюбо

Address
Дюбо, Нов Южен Уелс, Австралия

Goulburn

Address
Goulburn, Нов Южен Уелс, Австралия

Lismore

Address
Lismore, Нов Южен Уелс, Австралия

Лос Анжелис

Address
Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия