Rose State College

Представление

Прочетете официалното описание

Rose State College е публична, двегодишна институция с политика на прием на „отворени врати“. Училището предлага първите си класове на 21 септември 1970 г. Първоначално наричано Mid-Del Junior College, то е преименувано на Oscar Rose Junior College в памет на средния запад на града-Del City Superintendent of School. През април 1983 г. името официално е променено на Rose State College . Днес Роуз Щат посреща повече от 13 000 студенти всяка година и е посветена на това да помогне на всеки студент да успее.

В Rose State за нас е важно да бъдем колеж в общността, който е толкова фокусиран върху частта на общността, колкото и ние. Във всичко, което правим, наш ангажимент е да надхвърлим просто да осигурим образование - да ви предоставим насоките, от които се нуждаете на всяко ниво.

Започва с нашите Центрове за посрещане на студенти и кариера, тук, за да стартираме възможно най-лесно. И след като сте студент, ще откриете предимствата, които нашите студенти ни казват отново и отново, че обичат Роуз Стейт: по-малки размери на класа, повече еднократно с учители и сериозен академичен фокус в по-спокоен , приятелска атмосфера.

Академици и програми

Академично колежът е организиран около пет отделения: Бизнес и информационни технологии, инженерство и наука, здравни науки, хуманитарни науки и социални науки. Предлагат се повече от 60 градуса и квалифицирани програми, много от които могат да ви помогнат да се подготвите за завършване на бакалавърска степен.

Rose State също предлага своя отдел за развитие на работната сила, състоящ се от Център за обучение на Общността и Център за професионално обучение. Центърът за обучение в общността е известен с широкия си набор от програми за обучение през целия живот, включително с популярния си детски колеж. Професионалният учебен център предлага бизнес обучение, консултации за малкия бизнес и е дом на Центъра за обучение на околната среда в Оклахома, където хората от цяла Оклахома се обучават в управлението на отпадъчните води.

Места

Midwest City

Address
Southeast 15th Street,6420
73110 Midwest City, Оклахома, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия