Southeast Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Southeast Community College ( SCC ) се ангажира със своята мисия да овластява и трансформира студентите и разнообразните общности, които обслужва, чрез достъпни, динамични и отзивчиви Pathways към кариерни и технически, академични трансфери и програми за продължаващо образование. Southeast Community College има повече от 60 възможности за избор на кариера / технология и трансфер, както и опции за степен, диплом и сертификат.

Югоизток е динамична двугодишна държавна институция за висше образование, обслужваща основна област от 15 окръга в югоизточна Небраска. Ние предлагаме множество локации и продължава да разширява своите онлайн възможности. С висококачествени кариерни / технически и академични програми и много достъпни разходи за обучение и такси, Southeast Community College предоставя на студентите огромни възможности да създават своето бъдеще чрез придобиване на нови знания, умения и осведоменост. Нашата уникална комбинация от кариерни / технически програми ще предостави на студентите уменията, необходими за успех в работната сила.

Нашите програми предоставят на студентите възможности да работят с най-новото оборудване и технологии.

Програмата за академичен трансфер на Southeast Community College предоставя на студентите изключителна възможност да получат висококачествена академична основа на много достъпни цени. Колежът предлага малки размери на класове с инструктори, посветени на преподавателски постижения, успех на учениците и отразяващо и креативно развитие на обучаемите.

През последните пет години Southeast Community College реализира няколко преобразуващи инициативи, включително изграждане на нови съоръжения, преобразуване от четвърт в семестриална календарна система, надграждане на технологичната инфраструктура, цялостно обновяване на съществуващите съоръжения, трансформация на климата и културата и други значими промени.

Места

Линкълн

Address
O Street,8800
68520 Линкълн, Небраска, Съединени Американски Щати

Beatrice

Address
West Scott Road,4771
68310 Beatrice, Небраска, Съединени Американски Щати

Milford

Address
South State Street,600
68405 Milford, Небраска, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: