Sacramento City College

Представление

Прочетете официалното описание

От 1916 г., Sacramento City College е предоставила изключително академично и професионално обучение, и се гордее с 212 градусови и сертификати програми. С основния корпус, разположен в сърцето на Сакраменто, и колежа информационни центрове в Дейвис и Уест Сакраменто, колегията записва разнообразна общност от близо 22 000 студенти и предлага мултикултурни дейности през цялата учебна година. В продължение на почти 100 години, SCC остава ангажирана да учебна общност, която празнува разнообразие, подхранва личностно израстване, и вдъхновява академичните и икономическо лидерство.

Въпреки, че SCC остава верен на своята история и традиция, колегията е напреднала във всяка една област на преподаване, обучение и технологични иновации. Колежът гордо предлага широк спектър от възможности за студенти от всички среди, включително онлайн курсове и услуги, аутрич център местоположения и специализирани студентски програми за подпомагане успех за избор.

ВКС също има много наскоро реновирани и модернизирани преподаване и учене, съоръжения, включително и за околната среда Дейвис център, на състоянието на техниката, Център за сценични изкуства, и стадион емблематичната Хюз. На основния корпус, добре признати архитектурни особености като арки, колони, и тухли са запазени чрез ремонти за поддържане на Collegiate и престижен вид и усещане.

ВКС се ангажира да предлага програми и една среда колеж, които поддържат достъпност за различни ученици. За тази цел, на терен центрове играят важна роля като алтернативни места за достъп до курсове, студентски услуги, както и ресурсите на общността за общности в Дейвис и Уест Сакраменто. И двата колежа информационни центрове са достъпни с автобус, велосипед, кола, или регионален транзитен. Освен това, SCC студенти получават отлична нисък лихвен процент за регионално транзит за насърчаване на използването на екологично отговорно, икономически ефективен и практичен транспорт. А за тези, които не могат да го направят и да е от трите SCC кампуса, колегията е увеличила своите дистанционни образователни предложения в онлайн и хибридни курсове, за да се срещнат различни академични нужди.

Разнообразието е значителен източник на гордост за SCC в много отношения. студент населението на СГС е един от най-разнообразните в региона, както и възможности за участие в различни дейности културно съзнание изобилстват. Академично, колегията предлага множество степен и сертификат курсове, както и общообразователни курсове за тези, които планират да прехвърлят на 4-годишни институции. По този начин, SCC академични програми осигуряват подкрепа и възможност на учениците да постигнат успех, без значение тяхната цел. Извън класната стая, учениците имат достъп до услуги за подкрепа, за да отговаря на различни нужди. ВКС е горда да предложи програми за студентски услуги за уроци, финансова помощ, работа проучване, студенти с увреждания, ветерани, и много повече.

Верен на своята история, Sacramento City College продължава да гори пътеки във всеки аспект на висшето образование. Докато колежа е запазила своята дългогодишна традиция за върхови постижения, иновации, и достъпност, той смело кове напред в нови граници, като например околната среда и социалната отговорност и социалните медии и онлайн комуникация. Без значение на хоризонта, SCC обхваща нови предизвикателства и възможности на всяка крачка, с фокус върху успеха на студентите, за да допринесе за интелектуална, културна и икономическа жизненост на общността.

Мисия, визия и ценности

Нашата мисия

Sacramento City College е с отворен достъп, цялостна колеж, предлагащ разнообразна студент населението. Ние предлагаме широка гама от възможности за образование и услуги за подпомагане, водещи до прехвърляне, професионално израстване, развитие на основни умения, степен и сертификат постижения, както и лично обогатяване. Нашият ангажимент към непрекъснато усъвършенстване чрез изход направлявана оценка, планиране и оценка насърчава обучението на студентите. Чрез тези усилия, ние допринесе за интелектуална, културна и икономическа жизненост на общността.

Нашата визия

Sacramento City College се стреми да създаде учебна общност, която празнува разнообразие, подхранва личностно израстване, и вдъхновява академичните и икономическо лидерство.

Нашите ценности

Работим заедно

Стремеж Excellence

Вдъхновяваща Achievement

Места

Сакраменто

Address
3835 Freeport Boulevard
95822 Сакраменто, Калифорния, Съединени Американски Щати

Програми

Асоциирана степен
Това училище също предлага: