Seward County Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Seward County Community College е двугодишен институция предлагаща 45 програми на обучение, в това число Основното образование за възрастни, Програми за сертификат и сътрудник на изкуства, сътрудник на науката, общи изследвания и приложни науки градуса.

Класираха в топ 5% от над 1100 акредитирани колежи общността в САЩ от Института Аспен, SCCC служи студент тялото на 2,500+ ученици на възраст 15-85, в окръг с най-висок процент, родено в чужбина населението в САЩ, и кът за селски услуга от около 50 997 в седем Югозападна Канзас окръзи и пет състояние регион.

снимка

НАШАТА МИСИЯ

Seward County Community College предоставя възможности за обогатяване и подобряване на живота на всеки човек чрез набор от академични програми, включително и техническо образование, сертификати и специалности, както и прехвърляеми специалности, за развитието на индивида и обществото.

ФИЛОСОФИЯ

Seward County Community College е качеството на живот в центъра институция, която смята, че: А добре образовани гражданството е отговорен гражданство. Знанието е динамичен и еволюционен; Образование и обучение през целия живот, са дейности; Висше образование е инвестиция в бъдещите общества, така и пред колегиума играе основна роля в това начинание. Всяко човешко същество е ценно, независимо от пол, възраст, раса, вероизповедание, културна среда, социално-икономически статус, знания, или физическо и емоционално корекция. Индивидите са уникални и заслужават възможност да развият своя оптимален потенциал за учене и живот. и Колежът, като неразделна част общност, отговаря на интересите и нуждите на общността.

СТРАТЕГИЧЕСКА ВИЗИЯ

Колежът ще се занимае мисията си чрез ангажимент за развитие на служителите и ефективни методи за създаване на информираност, обръщайки разнообразие, модерни технологични решения, оценка на обучението на студентите и се застъпва за развитие на работната сила.

Институционалното ни основни ценности

Използването на информация от повече от 250 работници и служители, събрана чрез анкети и дискусионни групи през 2015 г. Колежът е идентифицирала пет основни ценности: Trust, почтеност, оценявайки Други, Студентски успех и качество. Тези основни ценности са в основата на всички усилия Кандидат, и служат като движещата сила зад "Петте Упътвания", инициативи, избрани като приоритетни от изпълнителния екип.

Вземете виртуална разходка до колеж Seward Community College

Места

либерален

Seward County Community College

Address
1801 North Kansas Avenue
67901 либерален, Канзас, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
(620) 624-1951

Програми