San Diego Flight Training International

Представление

Прочетете официалното описание

За Сан Диего Flight Training International

Добре дошли в Сан Диего Flight Training International намира в красивата Южна Калифорния. SDFTI е сертифицирана и одобрена 141 училище с авторитет изпитателен полет изпит и е дипломира професионални пилоти от 1989 г. насам.

SDFTI е помогнал на стотици амбициозни пилоти отговарят на техните професионални цели за летателно обучение с неопетнени рекорд безопасност. Очакваме с нетърпение да ви помага да направят същото.

Ние предлагаме един изключителен атмосфера, за да завършите авиация обучение и Montgomery Невярно (San Diego) се радва на повече от 350 полета за обучение дни в годината средно дължи на отличната си време. Сан Диего също се радва на топъл и сух климат, красиви плажове и туристически атракции в безопасна и непринудена обстановка. контролирана система на въздушното движение и смес от дълги бели океански плажове, пъстри пустини и грапав заснежените планини в района направи Сан Диего най-идеален и красиво място авиация обучение в страната.

Вашето решение за избор на училище за пилоти е важна стъпка и последните проучвания показват, че критичната разлика за опитни ученици е стила и качеството на преподаване на разположение. Това е областта, в която SDFTI вкара най-висока в неотдавнашно независима маркетингова проучване.

Всеки курс е с учебна програма, която е разработена, за да се движите през възможно най-ефективно с акцент върху структурата, безопасност и качество.

Нашите възпитаници са изключително успешни в постигането на целите си. Почти 100% мине своите писмени тестове от първия опит и повече от 80% преминават практическото им изпитателен полет само с един опит.

Защо да изберете SDFTI?

Защото SDFTI предлага обучение от световна класа и е доказано успешна ... Ние сме били обучаване на пилоти тук в района на Сан Диего за добре повече от 20 години.

СТРУКТУРА

Ние ви даде вида на структурирано обучение, че всеки самолетни желания, когато бране на най-добрите хора за най-желаните позиции на пилотска кабина на самолет. Ние предлагаме обучение при двете Част 61 и част 141, с проверка на орган, както е предписано от Правилника на Федералната авиационна (FAR).

ИНТЕРВЮТА ПОДГОТОВКА

Всеки студент се дава на интервю за работа и подготовка на умения, за да кацне на работа с най-голям брой авиокомпании, налични в индустрията. Това е повече от просто едно интервю; това е една кариера, която искате ... ние като стигнеш бързо, ефективно и безопасно.

ОБУЧЕНИЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Това е повече, отколкото дни в годината можете да летите, това е общият брой на часовете и комфорта, в който можете спокойно да ги изпитват. AT SDFTI ви се възползват от Южна Калифорния летателен опит, който дава най-голяма възможност да влезете часа, ден след ден.

РАЗНООБРАЗИЕ на терена

В един полет можете лесно да премине от 70 мили от океана-предни плажове на вътрешните долини на миля-висок планински върхове в пустинята паркове на Анза-Borrego да аграрно богат Imperial Valley и Salton Sea. Вие имате възможност да изпитат повече тук, отколкото навсякъде другаде.

РАЗНООБРАЗИЕ въздушно пространство и летища

Налице е по-голямо разнообразие в рамките на 20 мили от SDFTI, отколкото всяка друга школа на планетата. От няколко Class Браво търговски и военни операции в клас 8 контролира гражданското въздухоплаване, писти за малки неконтролирани ленти. Тук имате възможност да бъдат изложени на почти всичко, което ще намерите в кариерата си. Ние също имаме една от двете "кули Enroute" коридори на разположение в Съединените щати.

НОВИ AIRCRAFT

SDFTI притежава, управлява и поддържа флота на 15 самолета. Това включва две единични и един двигател въздухоплавателни средства със сложна, и най-новата колекция на Cessna 172S в региона, включително Garmin® G1000® оборудван стъкло пилотска кабина на.

Международни Студенти

SDFTI е разрешено от правителството на САЩ, за да се запишат неимигрантски Alien (International) студенти и постоянният чужденците в класове за летателно обучение. Това изисква откриване на бърза и лесна за следване M1 Visa процес.

Много от нашите международни студенти търсите за бърз и икономичен търговска програма за начало на покритие, което включва FAA частни, Инструмента, търговски, и многодвигателен програми.

Международните студенти могат да избират и да се обучават в нова и модерна флота ни и изберете някоя от индивидуалните FAA сертификати и оценки, за да завършите персонализиран курс на обучение.

I-20 Оторизиран

San Diego Flight Training International има власт да издава I-20, на които позволяват на учениците да получат един студент (М-1) Visa през съответната им посолство, за да влезе в Съединените щати за летателно обучение. Това ще позволи на чуждестранните граждани да получат M1 VISA и след това да започнат обучението си полет в САЩ. Моля, имайте предвид, че чуждестранно чужденците могат да тренират само в училищата, които са I-20 разрешена. Неспазването на това правило може да доведе до депортиране. Ние също така да приеме трансфера на чуждестранно чужденци, които са на обучение в други I-20 одобрени и разрешени за самолетни училища. Това е много лесен процес и когато се прави правилно, ще имат много малко влияние върху вашето обучение.

Места

Сан Диего

San Diego Flight Training International

Address
8745 Aero Dr., Ste. 103

92123 Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 858-569-1822