Saddleback College

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Saddleback College

Saddleback College е бил първият избор за висшето образование и обучението в Южна Orange County от 1968 г. насам. Нашите повече от 500,000 възпитаници могат да свидетелстват за качеството на нашите академични и професионални програми за обучение, които дават възможност на студентите да се постигне успешно своите образователни, професионални и лични цели. Нашите богати академични традиции и силна репутация правят Saddleback College е идеално място за студенти, търсещи асоциирани градуса и сертификати, прехвърляне на четиригодишни колежи и университети, подготовка за работната сила, или търсене на възможности учене през целия живот.

Saddleback College е напълно акредитирана, предлагащ над 300 асоциирани градуса, сертификати и награди професионални умения в 190 програмни области преподава от преподаватели известен със своята експертиза, опит и ангажимент за успех студент. Проучване в чужбина, работата в сътрудничество опит, онлайн обучение, и отличия са само част от допълнителните програми, които предлагаме за добре закръглени образователен опит.

Прехвърляне на успеха

От 113 California Общността колежи, Saddleback College се нарежда на 8-ми в трансфери към Университета на Калифорния и 17-ти в трансфери към Държавния университет на Калифорния. От общински колежи деветте в Orange County, Saddleback College е на първо място в трансфери към Калифорнийския университет в Санта Барбара, UC Santa Cruz, държавен университет в Сан Диего, Cal Poly Сан Луис Обиспо, USC, и ASU и е на второ място, за да UC Berkeley, UCLA, и UC Сан Диего.

Спомагателни услуги

Бъдещите студенти, настоящи студенти и дипломанти да се насладят на отлични услуги за подкрепа в Saddleback College. Пълна гама от консултиране, планиране на кариерата и услуги по труда, и помощ за ученици с обучителни и физически увреждания, са на разположение всеки ден. На кампуса грижи за деца, напълно персонал здравен център, финансова помощ, както и услугите за повторно влизане мъже и жени са на разположение. Ние сме особено горди от услуги за подпомагане, предвидени за ветерани. Нашата ветераните образование и прехода на услугите (ВЕЦ) център разполага с ресурси и съветници да подкрепят студентите и техните семейства преход от военните в колеж и цивилния живот.

Фондация и Alumni

Фондация Saddleback College е 501 (в) (3) организация, която подобрява качеството на висшето образование чрез получаване на финансова подкрепа за академични, спортни и културни програми на Saddleback College. Водени от група специални обществени лидери, фондацията инициира и координира колеж и общността набиране на средства в подкрепа на колежа и студенти. Saddleback College също цени своите повече от 500,000 възпитаници, които са важни ресурси за колежа и студенти. С присъединяването Saddleback асоциация College Alumni, учениците не са само образуващи през целия облигации с тяхната Алма матер, те се свързвате с хиляди колеги завършили студенти, които могат да помогнат за осигуряване на професионални и социални мрежови възможности.

Така че независимо дали се стремят асоциирани градуса и сертификати, прехвърляне на четиригодишни колежи и университети, подготовка за работната сила, или търсене на възможности за учене през целия живот, ние сме щастливи сте направили Saddleback College вашият първи избор на висшето образование и ние с нетърпение очакваме да видим ти на територията на колежа!

Места

Мисия Viejo

Saddleback College

Address
28000 Marguerite Parkway
Mission Viejo, CA 92692

92692 Мисия Viejo, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 949-582-4500

Програми

Certificate
Асоциирана степен по науки