San Diego Culinary Institute

Представление

Прочетете официалното описание

За SDCI SDCI е доста уникален, когато става въпрос за кулинарни училища. Ние сме само около продължение на 12 години, което е доста млад. Ние сме семейна собственост и има само един кампус място.

Но тъй като ние сме сравнително малка и нямат корпоративен борда вземане на решения, за нас, ние сме били в състояние да разработят програми, които са създали нашия кампус, освен когато в сравнение с резултатите от други кулинарни училища. Ние сме създали уникална култура, че всеки нов ученик се превръща в част от веднъж те стъпка подножието на нашия кампус.

Писмо от председателя През август на 2000 г., баща ми, Харолд Meyberg, и майка ми, Лили, основана в Сан Диего Кулинарен институт с шепа студенти и една много важна идея: да се изгради по-добър кулинарно училище.

Те искаха да построят училище, което учи техника, а не рецепти; че е необходимо всеки готвач Инструктор да притежават не по-малко от 5 години като главен готвач в изискан среда-удивително минимално изискване за всяко кулинарно училище. Накрая, те настояват, че тяхната програма предлагат обширни практическо обучение, с ограничени размери клас, в добре оборудвана кухня класни стаи.

Те започнаха с просто шепа студенти и твърд ангажимент за този прост набор от идеали.

Тъй като те основана на училището, ние удвоихме класна стая пространство и разширихме програма за преподаване на програмата сията за нашите ученици. Баща ми не е тук, за да видите какво се е превърнал училището си, но ние продължаваме в името му и с непоколебима отдаденост на първоначалните нашите идеали.

Добре дошли.

Мисия Ние в Сан Диего Кулинарен Институт го направихте нашата мисия да подготви бъдещите Chefs с уменията и знанията, които са им необходими, за да: Започнете кариерата си във водещите ресторанти в Сан Диего, САЩ и света.

Станете Head Chefs в следващото поколение на най-добрите ресторанти, и в крайна сметка, да заемат своето място сред тези Chefs, които оформят бъдещите тенденции в кулинарното изкуство. За тази цел, ние се придържаме към най-високите стандарти на професионално поведение и се посвещаваме на непрекъснато инвестира в нашия личен растеж и растежът на нашите професионални умения.

Места

La Mesa

Address
024 La Mesa Boulevard
CA 91942 La Mesa, Калифорния, Съединени Американски Щати