Прочетете официалното описание

За SDCI SDCI е доста уникален, когато става въпрос за кулинарни училища. Ние сме само около продължение на 12 години, което е доста млад. Ние сме семейна собственост и има само един кампус място.

Но тъй като ние сме сравнително малка и нямат корпоративен борда вземане на решения, за нас, ние сме били в състояние да разработят програми, които са създали нашия кампус, освен когато в сравнение с резултатите от други кулинарни училища. Ние сме създали уникална култура, че всеки нов ученик се превръща в част от веднъж те стъпка подножието на нашия кампус.

Писмо от председателя През август на 2000 г., баща ми, Харолд Meyberg, и майка ми, Лили, основана в Сан Диего Кулинарен институт с шепа студенти и една много важна идея: да се изгради по-добър кулинарно училище.

Те искаха да построят училище, което учи техника, а не рецепти; че е необходимо всеки готвач Инструктор да притежават не по-малко от 5 години като главен готвач в изискан среда-удивително минимално изискване за всяко кулинарно училище. Накрая, те настояват, че тяхната програма предлагат обширни практическо обучение, с ограничени размери клас, в добре оборудвана кухня класни стаи.

Те започнаха с просто шепа студенти и твърд ангажимент за този прост набор от идеали.

Тъй като те основана на училището, ние удвоихме класна стая пространство и разширихме програма за преподаване на програмата сията за нашите ученици. Баща ми не е тук, за да видите какво се е превърнал училището си, но ние продължаваме в името му и с непоколебима отдаденост на първоначалните нашите идеали.

Добре дошли.

Мисия Ние в Сан Диего Кулинарен Институт го направихте нашата мисия да подготви бъдещите Chefs с уменията и знанията, които са им необходими, за да: Започнете кариерата си във водещите ресторанти в Сан Диего, САЩ и света.

Станете Head Chefs в следващото поколение на най-добрите ресторанти, и в крайна сметка, да заемат своето място сред тези Chefs, които оформят бъдещите тенденции в кулинарното изкуство. За тази цел, ние се придържаме към най-високите стандарти на професионално поведение и се посвещаваме на непрекъснато инвестира в нашия личен растеж и растежът на нашите професионални умения.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Диплома втора степен

San Diego Culinary Institute

The Advanced професионална диплома по Кухня сията Кулинарна програма представлява кулминацията на години на изследвания и развитие на програмата от някои от най-добрите к ... [+]

Нашите програми са разработени с успешното си бъдеще в ума Независимо дали искате да преследва кариера в Кулинарни изкуства като главен готвач или като сладкар, SDCI предлага цялостна програма и в двете дисциплини.

И двете ни кухня и Сладкарски програми са били построени около същите основи: размери малък клас, кариера с ментори от нашите сертифицирани Chef инструктори и практическо обучение, за да се научат правилните умения и техники, ще трябва да успее във всеки изискан кухня среда , И двете програми се състоят от лекционните курсове, включително безопасност / канализация и предприемачество. И двете програми имат 80% от своите курсови работи, провеждани в кухня класната стая, което означава повече време, за да овладеят техниките си. Те също така двата края с програма Externship, където имате възможност да работи в кухнята на глоба трапезария ресторант, курорт, хотел, или кетъринг компания за 220 часа.... [-]

Съединени Американски Щати La Mesa
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
8 - 11 месеца
Кампус
Научете повече на английски
San Diego Culinary Institute

Като започва всеки нов клас в сладкиши, предишния клас подготвя за дипломирането. Завършващите студенти усъвършенстват своите сватбени торти и шоколад скулптура работа за ... [+]

Нашите програми са разработени с успешното си бъдеще в ума

Като започва всеки нов клас в сладкиши, предишния клас подготвя за дипломирането. Завършващите студенти усъвършенстват своите сватбени торти и шоколад скулптура работа за изпити, докато новите влизащи студенти неизменно отпадат челюстите им в възхищението на артистичността на завършващия випуск.

Всеки срок, новите ученици казват, че не могат да си представят с уменията и таланта да се създаде работна подобно. И всеки термин, същите тези нови ученици стават абсолвентите подготви работата по едно и също впечатляващо високо ниво.... [-]

Съединени Американски Щати La Mesa
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
8 месеца
Кампус
Научете повече на английски