San Joaquin Delta College

Представление

Прочетете официалното описание

С над 100 програми за кариера и сертификат, Delta е най-добрата дестинация за студенти в Централната долина на Калифорния, които искат да научат нова професия, да надградят уменията си или да спечелят трансферни единици в четиригодишни колежи и университети.

Разположен в долината на San Joaquin Delta College обслужва разнообразната в културно отношение общност в Централната долина на Калифорния и извън нея. Нашият ангажимент за иновативно, висококачествено образование предоставя на учениците знанията, опита и обучението, необходими за кариерата на 21-ви век.

Всяка година в Delta се гордеем, че отговаряме - и надхвърляме - нуждите на над 20 000 студенти в над 70 различни области на обучение. Ние насочваме учениците към престижни четиригодишни институции, често в рамките на училищните системи на Калифорнийския университет и Кал Калифорния. Предоставяме сертификати, степени, трансферни кредити и техническо обучение за кариерно развитие или по-късни промени в кариерата.

Нашите красиви актуализирани кампуси в Стоктън и Маунтин Хаус предоставят на студентите модерна лаборатория и научни съоръжения, отлични библиотеки и изследователски центрове, както и изключителни студентски ресурси за насоки и подкрепа.

Акредитирана от Западната асоциация на училищата и колежите, официалният орган за акредитация на училищата в Калифорния, Delta с гордост поддържа най-високото ниво на академични стандарти на ниво колеж в общността. Взети заедно, нашият опит в отлични постижения в образованието, енергичен ангажимент на общността и кариерно ориентирани учебни програми служат на една цел: подготовка на нашите ученици за бъдещи успехи.

Места

Онлайн Съединени Американски Щати

Address
Pacific Avenue,5151
95207 Стоктън, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Асоциирана степен по науки
Ассоциирана степен по изкуства