Shillington Education

Представление

Прочетете официалното описание

Защо да изберете Шилингтън?

Шилингтън е различен от повечето университети или курсове по дизайн

Не е необходим опит. Сериозно. Не е необходимо да интервюирате или да представяте портфолио. Изискваме само страст към дизайна и 100% отдаденост на курса.

Заземете вашата мечтана работа! Студентите от Шилингтън се наемат в топ дизайнерски студия, работят за големи марки и започват собствен бизнес. Благодарение на нашите индустриални връзки и ресурси, вие ще завършите уверени за търсенето на работа.

Създайте дизайнерско портфолио за отпадане на челюстта. Нашата студентска работа говори сама за себе си. Превъртете стотици дигитални, печатни и опаковъчни проекти. Вижте какво бихте могли да създадете само за 3 месеца на пълен работен ден или 9 месеца на непълно работно време.

100% учене лице в лице. Ние предлагаме бърз, интензивен курс, за да ви подготвим за работния свят. Нашите приятелски и опитни учители смесват теорията на дизайна и практиката заедно, така че мозъкът ви е обучен да мисли като дизайнер от първия ден. Станете технически и практически решаващ проблем, готов за днешните и утрешните предизвикателства в реалния свят.

#Shillumni мрежа и репутация на индустрията. Когато завършите висше образование, възползвайте се от индустриалната репутация на Шилингтън и се присъединете към уважавана група от 5000 #Shillumni, които работят в едни от най-добрите студия и агенции по света.

Ново начало! Много студенти са привлечени от Шилингтън заради възможността да научат търговски умения за нова кариера. Разбрахме. Угасете страстта си към дизайна и усъвършенстването към кариера, която ви вълнува. Учете в Шилингтън. Обичайте работата си!

Научете се от водещите в индустрията

Всеки клас на Шилингтън се радва на поне три гостуващи лекции от водещи графични дизайнери и творци. Хора, които 100% знаят своите неща.

Тези дизайнерски експерти споделят своята работа, философии и безценни съвети с нашите амбициозни студенти.

Учете графичен дизайн и стартирайте творческата си кариера

Независимо дали целта ви е да промените кариерата, да повишите квалификацията си, да стартирате независим бизнес с графичен дизайн или да работите за мултинационална корпорация, Шилингтън е идеалното място да изградите основата на вашата творческа кариера! Нашият иновативен подход в обучението по дизайн означава, че учениците постигат невероятни (отличени с награди!) Резултати за сериозно кратък период от време. Той е проектиран така, че да прекарвате повече време в това, което обичате с новите си умения. Шилингтън създава вдъхновяваща учебна среда, в която студентите по дизайн учат реални и подходящи умения - включително теория на дизайна, типография, опаковки, дизайн на мобилни приложения и потребителско изживяване (UX) - от практикуващи дизайнери.

Проучете графичния дизайн на 3 месеца редовно или 9 месеца на непълен работен ден в Ню Йорк, Лондон, Манчестър, Сидни, Мелбърн или Бризбейн (Шинингтън приема чуждестранни студенти!) И завършва с полиран графичен дизайн, показващ най-добрата ви работа, готов земя на мечтата си работа.

130232_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpgКели Сикема / Unsplash

атестат

Греъм Макдонъл, креативен директор, The New York Times / T Brand Studio

"Бях взривен от нивото на таланта, което кандидатите от Шилингтън показаха в своите портфейли, някои от които показаха способности отвъд годините си и дори надминаха работата на утвърдени професионалисти. Наехме се в рамките на месеца и новият ни дизайн вече се оказва чудесно допълнение към отбора. "

ЧЗВ

Места

Ню Йорк

Address
315 Madison Ave
10017 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Лондон

Address
Bury House, 31 Bury St
EC3A 5AR Лондон, Англия, Великобритания

Манчестър

Address
1 Portland St
M1 3BE Манчестър, Англия, Великобритания

Сидни

Address
50 Margaret St
NSW 2000 Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия

Мелбърн

Address
55 Swanston St
VIC 3000 Мелбърн, Виктория, Австралия

Бризбейн

Address
157 Ann St
QLD 4000 Бризбейн, Куинсланд, Австралия