Sierra College

Представление

Прочетете официалното описание

Academic Excellence и Student Success

От основаването си през 1936 г., Sierra College се фокусира върху качеството на преподаване и посрещане на нуждите на общностите, които обслужва. С около 125 градуса и сертификати програми, Sierra College е класирана на първо място в Северна Калифорния (Sacramento север) за трансфери до 4 години университети, предлага кариера / техническо обучение, и класове за повишаване на уменията за работа. завършилите Сиера могат да бъдат намерени в бизнеса и индустриите в целия регион. Нашите печеливши преподаватели засилват обучението им с научни изследвания, авторството и опит в индустрията. Ние сме също така признава национално за високи постижения в нашите спортни програми.

2016: Ние празнуваме 80-ти рожден ден!

Акценти Sierra College е две години колеж общност и предлага богат избор от асоциирани специалности, по-корпус жилища, гарантирани споразумения за трансфер в Калифорния университети, достъпни за обучение, структурирани ESL класове и с отлична локация кампус.

Детайли

Sierra College се намира в подножието на красиви Сиера Невада планините на Северна Калифорния и е на два часа път с кола от Сан Франциско. Колежът е на сигурно семейна среда и осигурява по-корпус жилища и възможности Homestay. 2 години в колеж + 2 години в университета = степен бакалаври. Голяма част от нашите студенти прехвърли на най-високо качество на университетите да завършат своите окончателни две години, посещаващи от Калифорнийския университет и Калифорнийския държавен университет училища като UC Davis, Калифорнийския университет в Бъркли, UCLA и UC Santa Barbara. TOEFL резултат от 45 (IBT), 133 (CBT) или се запишете на английски като (ESL) програма втори език. Sierra College е в състояние да предложи голям образование на достъпна цена, често в половината на цената на четири години в университет. Ние предлага над 70 асоциирани специалности, включително бизнес, комуникационни науки, компютърни науки, инженерство, маркетинг и много други. Моля, свържете се с internationalstudents@sierracollege.edu или посетете нашия уебсайт www.sierracollege.edu/int за по-нататъшна информация.

Посещение Sierra Общността окръг Сиера College обхваща над 3200 квадратни мили, с площ по-голяма от щата Делауеър. Тя служи на Северна Калифорния предпланинските области на Placer, Невада, както и части от El Dorado и Сакраменто.

Кампуса в Rocklin (главен), Roseville, Truckee, и Grass Valley.

Места

Rocklin

Address
5000 ROCKLIN ROAD
ROCKLIN, CA 95677

95677 Rocklin, Калифорния, Съединени Американски Щати