Sky Aviation Academy

Представление

Прочетете официалното описание

59560_AAEAAQAAAAAAAAfpAAAAJGRlYTI2YmM5LWJiNjUtNDIyOC1iY2IzLTAwYTIwNDM1MTQ0OQ.png

Sky Aviation Academy е част от глобална авиационна компания. Компанията работи в 15 държави по света и има чартърни разрешителни за FAA135 на същото място в Южна Флорида, за да даде на всеки студент практически опит в операциите на авиокомпанията.

Нашата авиационна английска програма следва стандартите и учебната програма на ICAO / FAA.

Sky Aviation Academy се гордее с факта, че повечето от нашите инструктори са опитни авиокомпании с дългогодишен опит на най-големите авиокомпании.

SAA използва инструктори в пълен работен ден. Нашите служители са много енергични и грижовни. Обичаме нашата работа, нашето училище и това показва. Ние се фокусираме върху нуждите на нашите студенти и завършили. Успехме, защото имаме навика да отидем на още една миля.

Силно вярваме в главния "Успех чрез положително мисловно отношение". В началото ние взехме решението и определихме дългосрочната ни цел да станем лидер в този бранш. С много упоритост и положителни нагласи постигнахме мечтата си. Ние открихме, че формулата за успех е проста - поставете се в нашето студентско място, вижте и почувствайте какво чувстват. След това помогнете им да стигнат до мястото, където вървят. Просто попитайте някой от нашите успешни завършили.

Места

Chamblee

Address
PDK Airport
Airport Drive
Chamblee, GA

30341 Chamblee, Грузия, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: