Snow College (Community College)

Представление

Прочетете официалното описание

Открийте UTAH

Вкус от вятър, вода и време, Юта е дом на спиращи дъха национални паркове, пазаруване от световна класа и разнообразие от възможности за развлечение. Като държава # 1 в нацията за растеж на труда, няма по-добро място да се получи образование, насочено към подготовката на студентите за успех на световния пазар.

Най-добър колеж в Америка!

Snow College постоянно се класира като една от най-добрите образователни институции в страната, което го прави идеалното място за студенти, които искат да постигнат академичен успех в забавна, сигурна, жилищна среда в кампуса. С кампусите, разположени в Ефраим, Ричфийлд и опция за онлайн степен, студентите могат да завършат степени в доцент по изкуства, науки или приложни науки, с многобройни специализирани, краткосрочни сертификати за професионално обучение и дипломи, включително бакалаври по софтуерно инженерство и бакалавърска степен в Music с акцент в Commercial Music.

Ще намерите всичко необходимо, за да успеете в образованието си в Snow College, а с най-ниските жилища, обучение и такси в щата Юта, можете да го направите, без да нарушите банката.

CNN Money класира Snow College # 6 за високото си завършване и / или трансфер в четиригодишен университет. TheBestSchools.org даде високи забележки на Snow College не само за това, че има най-достъпно обучение в щата, но и студентите да покажат необходимите умения за влизане в работната сила след завършване на тяхната степен. Washington Monthly класира Snow College над останалите за осигуряване на подкрепа за студентите и среда за студенти, където те могат да процъфтяват и да успеят. Ratemyprofessors.com основава класирането си на проучвания, генерирани от студенти от техния опит в класната стая, а достъпните колежи създават своите класирания въз основа на достъпността и отпускането на стипендиантски средства.

Места

Ефрем

Address
150 College Ave
84627 Ефрем, Юта, Съединени Американски Щати