Solano Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Колежът Solano е част от публичната система на колежите в Калифорния от 112 кампуса в 72 района. Класовете на Solano се провеждат през два семестъра всяка година (пролет и есен), плюс летни сесии. Гъвкавото планиране, създадено за удобство на учениците, включва дневни, вечерни и съботни часове, провеждани във и извън кампуса и чрез Интернет, телевизия, домашно обучение и проучване за пътуване. Краткосрочните класове, форматите с отворен вход / отворен изход и семинари и семинари със специални интереси добавят към тази гъвкавост при планиране.

Мисията на Solano Community College е да образова културно и академично разнообразно студентско население, съставено от нашите местни общности и извън него. Ние се ангажираме с ученето и постиженията на учениците и помагаме на нашите ученици да постигнат своите образователни, професионални и лични цели. Solano трансформира живота на студентите с бакалавърско образование, курсове за трансфер, кариерно-техническо образование, програми за сертифициране, развитие и обучение на работната сила, образование за основни умения и възможности за обучение през целия живот.

Места

Fairfield

Address
Suisun Valley Road,4000
94534 Fairfield, Калифорния, Съединени Американски Щати

Vallejo

Address
Columbus Parkway,545
94591 Vallejo, Калифорния, Съединени Американски Щати

Vacaville

Address
North Village Parkway,2001
95688 Vacaville, Калифорния, Съединени Американски Щати

Vallejo

Address
Ascot Parkway,1695
94591 Vallejo, Калифорния, Съединени Американски Щати

Fairfield

Address
Suisun Valley Road,4000
94534 Fairfield, Калифорния, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: