Southwestern Oregon Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли International студенти! Югозападна Орегон Community College е състояние, напълно акредитирани, двугодишен колеж общност, която подготвя международни студенти, за да успее в образованието си, докато прегръща американската култура напълно в жизнена общност. Студентите могат да печелят асоциирани градуса или пълни краткосрочни сертифицирани програми в повече от 50 академични области, предмет. Имаме също така и по-сайт Кулинарен Институт за преследване на кариера в кулинарното изкуство и печене & Сладкарници изкуства. За студенти, които искат да завършат бакалавърска степен, Югозападна Орегон Community College е отлично място за завършване на първите две години от бакалавърска степен (подготовка на програмата 2 + 2 трансфер) преди преместване на четири години, университета, като Университета на Орегон или някой от университетите в щата Орегон и други колежи и университети в Съединените щати.

Международен студентски програми на SWOCC са създадени специално, за да се гарантира успешното образователно и личен опит сред нашите чуждестранни студенти, както и за насърчаване на междукултурното разбирателство. Услуги за международни студенти включват академични и имиграцията съветване, лични консултации и специални събития / дейности. Ние се ангажира да помага на чуждестранните студенти се адаптират към различна образователна и културна среда.

Опитът Югозападна! Тук ще намерите лични и грижовна атмосфера с преподаватели и служители, които се интересуват от вас и вашето бъдеще. Ние сме уверени, че вие ​​скоро ще видите, че Югозападна е истински дом далеч от дома.

Забележка:

Носители на езика на английски език от Австралия Канада, Нова Зеландия и Великобритания не са задължени да предоставят доказателство за английски Proficiency. Американските граждани се интересуват от Обучение в чужбина може да се свържете с Международния студентски програми Службата за повече информация.

ISP Student Препоръки

Jumpei I. от Япония (прехвърлени към Университета на Орегон)

Просто казано, не мога да си представя по-добро обучение в чужбина програма, отколкото това, което SWOCC предлага. От деня, в който пристигнах от Токио, тя е била стимулиране на живот в Орегон и опита на изучаване в Кус Бей ми позволи да расте като личност и да открият собствените си таланти.

На територията на колежа, по-малкия размер клас ми помогна да участват активно в дискусиите в клас. Професори бяха много приятелски и ангажиращи и съм бил в състояние да поддържа чудесни отношения с тях. Трябва да си взаимодействат и да прекарват време с интересни хора всеки ден. Обществото, че SWOCC е в доста прекрасно, както добре. Имах привилегията да се участва в музикален театър и опита е просто безценен. Те бяха много приемане и грижовна и винаги ме бутна да се постигне повече.

Не мога да не говорим за красива Northwest времето, също, което ме доведе умствено и физически комфорт. Сега имам много по-широк любопитство, желание да запази себе си образовани, и не се страхуват от приемане на нови предизвикателства.

Yumezo Densaki от Осака, Япония (прехвърлени в Южна Арканзас университет)

Първата ми колеж в САЩ беше в Калифорния и аз се ползват американския живот. Но аз чувствах, че трябва да се промени обстоятелството, че винаги съм била с много японски, говори моят роден език. Преди две години, реших да се прехвърля на SWOCC.

Хората на SWOCC бяха страхотни и мили, и имаше чудесна среда за изучаване и говорим английски за мен. Също така, аз се участва в програмата за бейзбол. Имахме практикува всеки ден, рано сутринта на работа-аута три пъти седмично, и аз отидох да класове на сутринта. За да бъда честен, това ми беше трудно да се съчетаят бейзбол и училищното образование, но дните ми бяха пълни с вълнение!

Тази 2013 година сезон, аз бях един от водещите стомна на екипа. и аз имам прехвърлена в Южна Арканзас университет с бейзболни стипендии от 2013 есен. Аз съм толкова вълнуващо да играя тук и учи бизнес мениджмънт. SWOCC ме накара силна. Аз съм много се радвам, че дойде да SWOCC.

Рейгън S. от Британска Колумбия, Канада

Аз дойдох, за да SWOCC да играе баскетбол и проучване на правосъдието и правоприлагането, все още съм дошъл от само първата ми година с повече от само тези две неща. SWOCC ми даде възможност да се учат от прекрасни преподаватели, играе баскетбол, а също живеят в едно красиво място.

От академичната края на това, SWOCC нека бъде интерактивен във всичките си класове с малки размери класа и голямо разнообразие от хора от различни етапи в живота. На атлетично края на това, те имат прекрасни спортни съоръжения с много горделив програма.

SWOCC също ми даде възможност да живеят и да се насладите на красивата западното крайбрежие. Езерото на територията на колежа, обширни плажове и безкрайни походи добавите нещо специално за вашия опит.

Сара К. от Япония

Отидох в Орегон Coast Culinary Institute (OCCI). Научих много и също така много приятели. Научих много ястия от цял ​​свят, от Европа, Азия, за американец.

Обичах как малките са класовете. размер Моят клас е по-малко от 30 и възрастта варира. Беше ми приятно да работя с нови хора, а също и с хората, които са имали дългогодишен опит. Аз също харесва, че инструкторите готвачът имали време да се работи с индивидуален студент. Ние не само са имали голям опит на готвене и печене, но ние също имаше някои академични класове като математика, писане, говор, и т.н. тези класове помогнаха в дългосрочен план и да ме направи по-добър и по-умни готвач.

Аз също обичаше ще OCCI заради правото на студент жилища на територията на колежа! Бях на пет минути пеша от училище и живеят на територията на колежа беше забавно. Трябва да се срещнат с нови хора, не само от OCCI но също така и от Югозападна Community College.

Има много да се направи на територията на колежа спортове, клубове, и ние също имаме едно езеро. Моята най-любима памет, различна от готвене с приятелите ми беше закрит футболен клуб. Има много да се направи за всички, за да се насладите.

Ryohei К. от Шига, Япония

Когато бях на 18, аз реших да отида до САЩ, за да учат английски език и да играе бейзбол там след завършването на гимназията. Отивате в друга държава и живеят там от себе си, не е лесно за 18-годишна възраст момчето, което винаги е бил със семейството си и приятели. Се подкрепя от много хора, обаче, аз бях в състояние да отиде в САЩ SWOCC е най-впечатляващо място за мен. Всичко беше ново там. Срещнах много нови хора, и имаше много шансове, че никога не би имал ако остана в Япония. Аз бях един от член на SWOCC бейзболен отбор, и това, което имам от тази програма не може да се обясни с думи. Имах страхотни съотборници и велики треньори. Разбира се, все добри оценки и да играе бейзбол в същото време не беше лесно, но дните, прекарани в този отбор с моите съотборници и треньори са очевидно моето съкровище.

Толкова съм благодарен на всички, които ме подкрепяха, докато бях в САЩ Благодаря ви много, и аз наистина се надявам, че може да се видят хора, които срещнах там отново някой ден.

Shelby P. от Колорадо, САЩ

Професорите в SWOCC са наистина изключителни! Има един хубав баланс на професионалния и непринудена, че наистина е благоприятна за учене. Това, заедно с страхотно студент тялото, е направила престоя ми струва и едно, че не съм вероятно да забрави.

Ningxin S. от Шанхай, Китай

Удивително е да учи в SWOCC. Когато за първи път дойдох тук, аз почувствах, че е страхотно място да учат. Кампусът е голям, и хората са приятелски настроени. Класът е малък, така че можете да имате много шанс да говоря с вашия учител. Нещо повече, то е лесно да се превърне в приятел с тях. Учениците тук са безгрижни, и те наистина приветства национал като мен. Досега, вече съм имал много американски приятели, и аз ги обичам толкова много.

Ако сте добър в един обект, може да има шанс да се превърне в учител в лабораторията на уроци. Това е ценен опит за всеки. Корпусът също е добра. Това е спокойно и безопасно. Ще обичам начина, по който си дошъл тук.

Както и да е, ако се търси образование колеж, SWOCC е най-добрият избор. Можете да научите всичко, което искате тук, и да стане по-добър човек. Обичам SWOCC толкова много, а аз ще завърши втората ми година проучване тук и да си сътрудник степен. Аз няма да забравя момента, когато прекарах в SWOCC.

Места

Coos Bay

Address
1988 Newmark Avenue
97420 Coos Bay, Орегон, Съединени Американски Щати