Прочетете официалното описание

Университетът

Stanton University (SU) е основан през 1996 г. като академична институция за висше образование, която фокусира тези подходи на висшето образование, които водят до успех на студентите. За да посрещне нуждите на своите студенти, Университетът е организиран в образователна система, базирана на демократичния процес, в който студентът е основна грижа. В стремежа си към академично качество Университетът има ангажимент да повишава и укрепва качеството на преподаване в класната стая, като се опитва разнообразни модели на преподаване, внимателна оценка и обратна връзка.

Stanton University е частна, нестопанска, общественополезна образователна институция, която предоставя услуги в подкрепа на усилията на студентите да успеят академично, професионално и лично. За да изпълни мисията си, Университетът се стреми да осигурява отлични постижения в образованието, като наема добре подготвени и опитни преподаватели и персонал; чрез поддържане на актуализирано съоръжение, което стимулира образователния растеж в приятна и безопасна среда с модерно оборудване за класни стаи и библиотечни съоръжения; и чрез предоставяне на отлични академични консултантски услуги, които да помогнат на учениците успешно да завършат своите програми за обучение.

Обществото на кампуса

Главният кампус на Stanton University се намира в сърцето на окръг Ориндж, Калифорния, в градината на градинската горичка, която има разнообразно многоетническо и мултикултурно население. Университетът е на минути от Дисниленд, Калифорнийското приключение на Дисни, Бери Ферма, професионалния бейзбол и хокей на лед и безбройните възможности за забавление, артистичност, театралност и развлечения. Близост до магистралата Санта Ана, Hwy 5; San Diego Fwy, Hwy 405; магистралата Garden Grove, Hwy 22; Costa Mesa Fwy, Hwy 57, и Orange Fwy, Hwy 55 означава лесен достъп до повечето райони на Orange и Los Angeles.

В допълнение към основния кампус, разположен на 9618 Garden Grove Blvd., Suite 201, Garden Grove, CA 92844. Университетът предлага и класове в сателитните класни стаи на университета (помощни класни стаи / учебни обекти), разположени на булевард 3700 Wilshire, Suite # 100 Los Angeles, CA 90010.

Нашата визия

Stanton University ще бъде водеща институция за след-средно образование в Калифорния, която осигурява обучение за професионално образование и фокусирана, грижовна и стимулираща среда, в която всички ученици ще разпознаят и постигнат пълния си потенциал, докато се подготвят да дадат своя най-добър принос към обществото.

Нашата мисия

Мисията на Stanton University е да предостави на учениците достъпно и висококачествено образование в културно разнообразна среда, за да им помогнат да развият знания и умения, които ще повишат техния потенциал за успех в настоящите и бъдещите им кариери.

Образователна философия

Качеството на образователния опит в Stanton University в Stanton University се насърчава от близките човешки и интелектуални отношения между студентите и преподавателите и от открития обмен на идеи. Университетът се ангажира с ориентиран към учениците подход към ученето, който насърчава развитието на цялото лице. Ние отправяме предизвикателство към нашите ученици да преследват лидерски и служебен живот, като им предоставят учебни програми, които са подходящи, индивидуализирани и подкрепящи в поддържането на дългогодишна любов към ученето и лично възнаграждаване.

Цели

  • Подпомагане разработването и прилагането на планове за оценка на програмата, които определят, измерват и оценяват учебните цели и резултати на учениците.
  • Осигуряване на подходящи съоръжения и оборудване.
  • Осигуряване на отлични преподаватели, посветени на преподаването, на науката и творческите усилия, както и на обслужване на университета и неговата общност.
  • Насърчаване на самодисциплината и мотивацията, така че учениците да могат да се радват на успех в професионалната си кариера.
  • Насърчаване и подкрепа на ученето през целия живот и участието на общността като основен елемент на професионалния успех.
  • Предложете на студенти достъпни и качествени програми за висше образование, които осигуряват цялостно общо образование, както и специализирана подготовка за кариера за все по-гъвкава глобална икономика.
  • Осигурете на студентите бързо, учтиво и уважително обслужване
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Асоциирана степен по приложни науки

Stanton University

Сътрудникът по приложна научна степен по кулинарни изкуства с акцент в корейската кухня е програма от 92 единици, определена от учебната програма с курсове за строго кули ... [+]

Програма и цели

Сътрудникът по приложна научна степен по кулинарни изкуства с акцент в корейската кухня е програма от 92 единици, определена от учебната програма с курсове за строго кулинарно обучение, управление на бизнеса с храни и изучаване на социални и научни аспекти на храната. Тази програма се фокусира върху предоставянето на практически опит от корейски кулинарни практики, заедно с дълбокото разбиране за естеството на корейските храни и съставки. За успешното завършване на програмата, учениците изпълняват 24 изисквания за общообразователна подготовка в областта на английския език, социалните науки, човечеството и математиката, а науката спазва институционално наложените общи образователни изисквания за асоциирани образователни програми. За студентите, които владеят отлично корейски език, изискването за владеене на английски език ще бъде отменено. (Програмата е изготвена на английски и корейски език).... [-]

Съединени Американски Щати Garden Grove
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Stanton University

Асоцииран специалист по приложни науки в професионалното управление на голф и голф комплекси (PGGCM) е съвкупност от последователни академични курсове, които осигуряват о ... [+]

Програма и цели

Асоцииран специалист по приложни науки в професионалното управление на голф и голф комплекси (PGGCM) е съвкупност от последователни академични курсове, които осигуряват образователна и практическа основа за лица, заинтересовани от голф професията - които искат да станат компетентни голфъри, професионални голфъри и / или или мениджъри на голф комплекси и кънтри клубове.... [-]

Съединени Американски Щати Garden Grove
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
Garden Grove Boulevard,9618
92844 Garden Grove, California, Съединени Американски Щати