Sullivan County Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в SUNY Sullivan, обширен колеж от общности в системата на SUNY (Държавен университет в Ню Йорк). Ние се ангажираме да ви помогнем да се подготвите за бъдещето независимо дали получавате първата си работа, прехвърляте се в четиригодишен колеж или университет или подобрявате личните и професионалните си умения.121664_adult-blur-book-series-545062.jpg

Нашата мисия

SUNY Sullivan предоставя програми и ресурси, които обучават, вдъхновяват и овластяват студентите и широката общност. Чрез високи постижения в преподаването и обучението подготвяме учениците за разнообразен и взаимосвързан свят и подкрепяме положителните икономически и социални промени в окръг Съливан и извън него. Ние моделираме устойчиви действия и насърчаваме социално, екологично и икономически отговорно гражданство чрез всеобхватна култура на върхови постижения.

Нашият колектив

Нашият селски, 405 акра кампус е сгушен в живописните планини Catskill на по-малко от два часа от Ню Йорк и Олбани. Той разполага с поредица от девет взаимосвързани сгради плюс Пол Гери Fieldhouse. Сградите на нашия кампус, включително театърът Seelig, разположен в центъра на комплекса, са проектирани от архитектурната фирма Edward Durell Stone121665_adolescent-attractive-backpack-1462630.jpg

Нашите студенти (от есента на 2014 г.)

В колежа бяха записани 1647 студенти (930 на пълен работен ден и 717 на непълно работно време), което представлява демографски разнообразна група от хора. Освен това 71 процента от тези студенти са жители на окръг Съливан.

Нашата акредитация

SUNY Sullivan е акредитирана от Комисията за висше образование на Средните държави, намираща се на 3624 Market Street, Филаделфия, PA 19104. Телефон: (267) 284–5000.

Нашите учебни програми са одобрени от Държавния университет в Ню Йорк и от Министерството на образованието в Ню Йорк. Всички учебни програми са одобрени за обучение на ветерани съгласно съответните публични закони, а колежът е одобрен от Службата за гражданство и имиграция на САЩ, бюро на Министерството на вътрешната сигурност на САЩ, за присъствието на чуждестранни студенти. Документите за акредитация и лицензиране могат да бъдат прегледани онлайн или чрез Службата на вицепрезидента по академичните и студентските въпроси.

Нашите бизнес програми са акредитирани на национално ниво от Асоциацията на колегиалните бизнес училища и програми за предлагане на нейните бизнес програми, които са кулминация на сътрудника на науката и сътрудника на научните степени.

Учебната програма за медицински сестри е акредитирана и регистрирана в Министерството на образованието на щата Ню Йорк, Бюрото за професионално лицензиране.121666_beautiful-blur-casual-935756.jpg

Устойчив Съливан

Устойчивостта е в основата на това, което правим в SUNY Sullivan. Ангажиментът ни към екологичната и социална отговорност информира всичко - от дейностите ни в кампуса до учебната ни програма.

Включваме устойчиви практики в нашите дейности в кампуса от много години, включително геотермална система за отопление и охлаждане на нашите сгради и наскоро инсталиране на фотоволтаичен масив с мощност 3 kW и вятърна турбина с мощност 2,5 кВт за практическо обучение на възобновяема енергия. През 2015 г. SUNY Sullivan сключи споразумение за закупуване на електроенергия с Sullivan Solar Garden, LLC, което включва инсталирането на девет акра, 2,15 MW (7056 PV модул) соларна ферма в кампуса.

Студентите на SUNY Sullivan помогнаха за инсталирането на зелен покрив в кампуса, което спомогна за по-ниски разходи за отопление и охлаждане, а нашите студенти събират и компостират над 3000 паунда хранителни отпадъци всяка година, използвайки компресиран въздушен компост в кампуса. Добавихме станции за пълнене на бутилки с вода, водопровод с нисък дебит и модернизирахме нашите системи за осветление и автоматизация на сгради за подобряване на енергийната ни ефективност и инсталирахме външно слънчево осветление, за да озарим пешеходна пътека, водеща до бейзболното ни поле. Имаме градина за биологично общество и изградихме навес за бала със слама - инициатива, предприета от нашата програма за отличие и студент по поддръжка и управление на зелени сгради. Част от храната, отглеждана в нашата градина, се използва от услугите за хранене в кампуса, което допълнително подобрява многото инициативи на Chartwells за устойчивост. Ние непрекъснато актуализираме инвентаризацията на емисиите на парникови газове и прилагаме стратегии за намаляване на отпадъците и актуализираме политиките си за закупуване, за да отразяваме по-добре нашия ангажимент за устойчивост.

Тези и други усилия спомагат за намаляване на енергийните ни разходи, правят нашите съоръжения по-ефективни и минимизират въздействието върху околната среда. Нашият ангажимент за устойчивост обаче не свършва дотук.

SUNY Съливан бързо се превръща в лидер в образованието за устойчивост. Нашите специализирани курсове по поддръжка и управление на зелени сгради и курсове за устойчиво развитие поставят основата за нова работна сила „зелена яка“. Нашата програма за екологични изследвания предлага научнообоснован подход за справяне със сложните екологични проблеми днес. Ние също така се ангажираме да влагаме устойчивост в нашите учебни програми, започвайки от първокурсника по клас на метаморфоза. Курсът по метаморфоза насърчава културата на високи постижения чрез индивидуално представяне и чрез завършване на проект за обслужване на клас, ориентиран към устойчивост. Ние дори имаме некредитни семинари и курсове за разширяване на вашите лични или професионални умения, свързани с устойчивостта.

Места

Лох Шелдрейк

Address
112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759
Лох Шелдрейк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия