Summer at Smith College

Представление

Прочетете официалното описание

Програмите Summer Precollege в Smith College предлагат интелектуално стимулиращи и уникални възможности за млади ученици в гимназията, които желаят да преследват своите академични интереси в класната стая и извън нея. Всяка година тези програми предлагат на повече от 200 млади жени свободата да изследват предизвикателни и интригуващи теми, да укрепват своите колегиални кандидатури и да изпробват бакалавърския опит на Смит, докато живеят и учат с други мотивирани и амбициозни студенти от цял ​​свят. Смит приветства тези програми за млади жени от много националности и разнообразен расов и социо-икономически произход, които заедно образуват извънредна интелектуална общност. Учебната среда е практична, съвместна работа, проучвателна, предизвикателна и богата на ролеви модели. Членовете на факултета на Смит предлагат лично внимание в класната стая, като същевременно насърчават интересите и страстите на учениците и им помагат да развиват нови академични умения. Участниците получават вкус на колежания живот на красивия 147-акра кампус на Смит, със своите традиционни сгради, покрити с бръшлян, великолепни градини и Paradise Pond. Студентите живеят заедно в колежани, а студентите от Смит служат като местни надзорници и учители. Всички ястия се сервират в трапезарията на къщата. Общежитието "Смит" е само на няколко крачки от центъра на Нортхемптън, Масачузетс, редовно цитиран като един от най-добрите колежански градове и най-добрите малки градски изкуства в страната. Студентите организират курсове и семинари през целия ден и могат да избират от различни организирани културни, социални, атлетични и артистични дейности през нощта и през уикендите. Тук младите жени се взимат сериозно и вдъхновяват за превъзходство - като учени, учени, писатели, изследователи и лидери.

За международни студенти

Програмите на Smith College Precollege приветстват международните студенти всяка година от света по нашите програми. Ще откриете, че нашите малки класове, подобно на бакалавърския опит в Смит, предлагат изключително обучение в среда, в която жените са взети сериозно и вдъхновени да изпъкват като лидери. Смит се намира в североизточната част на САЩ, област с някои от най-високите концентрации на чуждестранни студенти навсякъде в страната.

Английска езикова подготовка

Когато кандидатствате за програма, моля, помислете за интереса и познанията си към темата, както и за нивото на владеене на английски език. За да успеете в нашите предизвикателни програми, трябва да сте достатъчно компетентни на английски, за да сте в крак с лекциите в класната стая, да участвате в групови дискусии, да четете и пишете английски бързо, да общувате и да се свързвате с вашите връстници. Вашият английски умения е от решаващо значение за положителен опит.

За международните граждани се изискват тестове за владеене на английски език (TOEFL или IELTS). Те са необходими за обучението на студенти на език, различен от английски. Ако обучаемите са инструктирани на английски за две или по-малко години, те все още трябва да представят резултатите от тестовете по английски език. Студентите, на които са инструктирани на английски език в продължение на три години или повече, не са задължени да представят резултати.

Моля, обърнете внимание, че изискването за тестване се основава на гражданство, а не на мястото, където ученик посещава училище.

Предлагат се следните резултати:

  • TOEFL: Препоръчваме минимум TOEFL резултат от 90
  • IELTS: Препоръчваме минимален общ IELTS резултат от 6.5

Живот при Смит

Голяма част от вашия опит ще бъде да получите истинско усещане за колеж живот и независим живот. Потопете се в учебна среда, която ще ви вдъхнови, с допълнителната полза от грижите за наблюдение и напътствия от домашен директор и стажанти.

на живо

Насладете се на една от стаите в една от красивите къщи на Смит, всяка от които с хол, който служи като чудесна домашна база. Студентите пребивават в къщи Talbot, Lamont, Gillett и Northrop. Смит къщи имат единични и двойни стаи, а повечето участници ще имат съквартирант.

Всяка къща има собствена трапезария, а храната на Смит е вкусна и питателна. Предлагат се три хранения на ден. В персонала на Dining Services се настаняват безглутенови, вегетариански и вегански диети. Те също така работят с участници, които имат други хранителни ограничения.

Типичен ден

Класовете се провеждат от 9:00 до 16:00. След това можете да използвате всички съоръжения в сградата на хотела (Смит разполага с две фитнес зали, закрит басейн, закрит и открит плувен басейн, тенис кортове, танцово студио, игрище за крокет и фитнес център Смит също е дом на известен музей на изкуството, наградена ботаническа градина и оранжерия) и посещавайте полеви екскурзии, които са включени като част от вашето обучение (музика, театър) за следобеди, вечери и уикенди. Винаги има организирана дейност, в която да се присъедините - или можете да прекарате известно време с приятелите си от програмата. Всяка програма предлага някои от собствените си дейности извън класната стая, но планираме и дейности, които всички ученици ще искат да участват. Също така има и опционални убежища, които изискват отделна такса.

КОНТАКТ

Службата на летните програми

30 Белмонт Авеню
Смит колеж
Northampton MA 01063

Телефон: 413-585-4455
Факс: 413-585-4344
Email: summerprecollege@smith.edu

Места

Нортхемптън

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Това училище също предлага: