Sussex County Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Колежът е нараснал неимоверно в броя на своите ученици, академични и кариерни програми и съоръжения. В Съсекс ние предлагаме много от удобствата и предимствата на голяма институция, съчетани с уникалните предимства на по-малък колеж.

Размерите на нашите класове са скромни, което ви дава възможност за качествено, лично образование, където можете да опознаете нашите грижовни професори. Нашите преподаватели и персонал се посвещават на това да осигурят вашето образование и опит в Съсекс да са приоритет.

Sussex County Community College ще бъде лидер във висшето образование в Ню Джърси като водещ доставчик на възможности за обучение от 21-ви век, професионално обучение и развитие на умения, за да отговори на нуждите на хората от нашата общност в глобална конкурентна среда.

Ние трансформираме живота, като предоставяме възможности за учене през целия живот чрез висококачествени академични, кариерни програми и програми за обогатяване в достъпна и подкрепяща среда, за да гарантираме успеха на учениците.

Места

Онлайн Съединени Американски Щати

Address
College Hill Road,1
07860 Newton, Ню Джърси, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия