TheFilmSchool

Представление

Прочетете официалното описание

Издигане на CRAFT

За хората, които са страстно принудени да създадете истории, TheFilmSchool Seattle осигурява необходимите средства за издигане на кораба си на разказване на истории. Тук ще намерите награждавани инструктори и професионалисти, които са страстни за да помогнете на писатели и режисьори намерят лични и автентични техния глас. Ние вярваме, че в тази дигитална ера, истории са най-мощните средства за свързване. Така че независимо дали вашата страст е уеб сериал, комедия или драма серия, късометражни филми или функции, TheFilmSchool има програма, която ви вземат работата си до следващото ниво. Много от нашите възпитаници са нарича времето си с нас "живот се променя."

МИСИЯ

TheFilmSchool е училище с нестопанска цел, чиито корени са в постепенното, професионална история разказва чрез филми, радио-, телевизионна и авангардни нови медии. Училището предлага на своите ученици с основополагащото образование и опит, за да работят в творческите среди в бизнеса и изкуството.

VISION

TheFilmSchool е домът на новаторски, творчески филмово образование, с акцент върху историята. Ние ръководи, обучава и овластяване на нашите ученици да зачене и да развиват своите сюжети, привеждането им към живота. Ние вярваме, мощни истории, дадени на платформа, може да повдигне човешкото състояние.

Защо TheFilmSchool?

"Сиатъл е един от 10-те най-добрите градове за начинаещи филмови дейци" Film Industry Magazine, Декември 2011 TheFilmSchool ще ви даде занаят, който ще донесе вашите истории жив и да ви вдъхнови да изразят гласа си в работата си. Тя ще ви промени.

Чрез събирането на художници заедно, TheFilmSchool изгражда много по-необходими чувство за общност сред своите студенти и преподаватели. През нашите програми, студенти и инструктори споделят едно преживяване, което води до трайни взаимоотношения и продължаващото сътрудничество. Студентите продължат да формират писане работни срещи с връстниците си и да развият менторски с преподаватели.

Plus няма абсолютно няма място като Сиатъл.

Дълго преди Starbucks и Microsoft сложи Seattle относно корпоративната карта, градът е бил рай за артисти, музиканти и moviemakers. От 2003 г. градът е помогнал на 62 независими филми се правят в района ... Този вид подкрепа е донесла много нови moviemakers до града и да се държат още по-доморасли таланти ентусиазирани за стрелба техните филми в Сиатъл.

-MOVIEMAKER MAGAZINE, Winter 2007

Места

Сиатъл

Address
The Film Center, 305 Harrison St.,
WA 98109 Сиатъл, Област Колумбия, Съединени Американски Щати