The Film Connection

Представление

Прочетете официалното описание

ФИЛМ CONNECTION

С места в почти всеки град в Америка, на филмовия Connection Film School е в уникална позиция да тренирате като професионален режисьор в близост до мястото, където живеете. Ние ви постави като чирак (ученик) в действително продуцентска компания да се обучават един-на-един от професионален режисьор, който превръща вашия местен наставник. Не само ще ви научат на техническите аспекти на режисура, операторско майсторство, монтаж и повече, но вие също така ще придобият ценен опит по време на работа, както и възможност да получат достъп вътрешна и да създадат връзки, които са толкова необходими за имащ успешна кариера в киното.

При свързване на филмовия, ние имаме една основна цел: да се помогне на нов, амбициозен филмовата индустрия надежди получат обучение, опит и връзки, те трябва да пробие в бизнеса. Ние не сме тук само за да ви научи на уменията: ние сме тук, за да ви помогне да започне кариерата си. Ние сме ангажирани да Ви успех.

Имате ли нужда от предишен опит, за да бъде студент по Film Connection? Не, не. Някои от нашите ученици имат предишен опит филм; много други не. Нашата учебна програма е достатъчно гъвкава, за да се настанят на вашите нужди, независимо дали сте начинаещ или ветеран в филмовия бизнес. Ние получите вашия крак във вратата, докато ви помага да се вземе уменията си на следващото ниво.

THE SECRET съставка: менторство Каква е нашата тайна? Това всъщност не е тайна, на всички, въпреки че това не е говорил за много от другите филмови училища. Тайната е менторство.

Почти всеки успешен професионалист в филмовия бизнес, независимо от тяхното образование или опит, може да посочи поне един ментор, който им помогна заедно. Менторство е ключова част от филмовата индустрия за толкова дълго, тъй като производството на самата е била около, и преди съществували филмови училища, това е единственият начин да влязат в филмовата индустрия. Дори и днес, няма по-добър начин да се научат въжета или да се установи в филм, отколкото да работи един-на-един с филм професионален реална работна. обучение в класна стая може да ви научи на някои умения, но това не може действително да се свържете към индустрията. Наставникът обаче може. Ето защо при свързване на филмовия, метода на ментор-чирак (ученик) е в основата на цялата ни програма. Как наставничество работа? Ако търсите да бъде производител, ние ги свържете с производителя, за да се научат един-на-един. Ако искате да стане режисьор, ние ги свържете с опитен режисьор. Ако искате да бъде сценарист, ние ви свържа с успешен сценарист. Схващате ли: с нашата програма, която ментор и преподава от някой, който е успешно върши работата, която искате да се прави в киното. Целта тук е проста: от поставянето ви като чирак (ученик) с ментор в реална производствена компания, ние ви даде възможност да получите обучение, професионалния опит и връзките, които се нуждаят, за да си намеря работа в индустрията, когато завършиш.

Предпазна мрежа Толкова ефективен, колкото нашия подход на обучение е, ние знаем, че в този бизнес, нищо не е сигурно нещо. Въпреки че много от нашите ученици се наемат веднага след като завършат (и дори преди това), няма гаранция, че работата ще се чака за вас, когато сте завършили. Трябва предпазна мрежа-мрежа за подкрепа на вече съществуващите, когато имате нужда от него. Ето защо връзката на филмовия е създала програма за намиране на работа, който е вторият за никой.

Казано по-просто, ако от времето, когато завършат програмата, не са били наети от вашия ментор или чрез връзка, които сте направили по време на обучението си, ние ще ви помогнем да си намерят работа. Ние ви снабди с инструментите, от които се нуждаят, за да сложи най-добрия си крак напред, ние излъскване нашата мрежа от връзки за всеки отвор филм работа ние можем да намерим, и ние ще Ви помогнат да се прилагат за тях. Тази предпазна мрежа е на мястото си, ако имате нужда от него в продължение на цяла година, след като завършат.

Защо правим всичко това? Simple: при свързване на филмовия, нашата цел не е да ти вземат парите, да ви научи на някои умения и ви превърне в насипно състояние. Нашата цел е да ви помогне да получите филм си кариера на разстояние от земята. Ето защо ние да полага допълнителни усилия за вас.

Нашият ангажимент към достъпно образование Това не е необичайно за филмовите училища да събират повече от $ 50.000 или повече в обучение, и подход ни един-на-един ментор-чирак (ученик) е лесно да оценяват по-малко, че много, ако не и повече. Но в Connection Film, ние се ангажираме да поддържаме Вашите разходи надолу, така че не са обременени с осакатяващи количества дълг, когато завършат. Ето защо ние се ограничат разходите на нашите програми до $ 9800 (включени книги, материали и софтуер). Ние поддържаме нашето обучение ниско, така че да може действително да си позволят да ходят на училище и се заемем с кариерата си, без да се налага да плащат своите студентски заеми в продължение на години, след като се дипломират.

ПРОМИШЛЕНОСТ професионалисти, които заверяват ФИЛМ ВРЪЗКАТА

Места

Марина дел Рей

Address
Марина дел Рей, Калифорния, Съединени Американски Щати