Прочетете официалното описание

Царският университет (TKU) е акредитиран, Spirit-упълномощено, евангелска университет с браншови кампуса и учебни обекти в различни градове на САЩ. TKU предлага студенти пълен образователен опит чрез комбиниране на висшето образование с практически опит министерство в рамките на динамичните местните църкви. Този пълен образователен опит подготвя и оборудва студенти да служат в местната църква, на пазара и по целия свят.

Д-р Джак Хейфорд, основател и канцлер на царския университет, и пастор Робърт Морис, основател старши пастор на Gateway Църква, които са отглеждали уникално партньорство, в която д-р Хейфорд служи като апостолска бъз на Gateway Църква, и пастор Робърт в момента служи като председател на Съвета на настоятелите, защото царят беше университет. Д-р Хейфорд и пастор Робърт споделят стойността на високи постижения и професионализъм в своята визия да се обучават мъже и жени за работа на Кралство, където Бог им дава влияние. Тази споделена визия доведе до създаването на колежа TKU в Gateway Църква.

С повече от 700 студенти-широк и 270 студенти в кампуса Southlake в DFW, динамична среда за обучение TKU и Spirit-упълномощено общност даде възможност на своите студенти да учат, да се развиват умения и таланти, и да растат в отношенията с колеги студенти, преподаватели и с Господ.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Асоциирана степен

The King's University

Асоциираното на Worship Leadership степен се стреми: Да завърша компетентните музиканти за местно или глобално църква и музика пазара ... [+]

Програма Цели

Асоциираното на Worship Leadership степен се стреми:

За да завършат компетентните музиканти за местно или глобално църква и музика пазара; За да се произведе библейски образувани и богословски информирани музиканти; За да се подготвят талантливи автори на песни, които съставят за Църквата и пазара; За да се подготви квалифицирани видео, аудио, и иновативни медийни техници; За да се постави завършилите подходящи контексти на министерството и на музикалната индустрия. Резултати от ученето ... [-]
Съединени Американски Щати Southlake
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
67 часове
Кампус
Научете повече на английски