Прочетете официалното описание

Нашата мисия

Walnut Hill College е посветена на предоставянето на отличителен образователен опит, който вдъхновява студентите към професионализъм, гражданска отговорност и учене през целия живот за успех в избраната от тях кариера.

Каква ще бъде вашата мисия?

Каквото и да е, Walnut Hill College ще ви подготви и ще ви вдъхнови, за да успеете в професионалното си бъдеще.

За нас

Основана през 1974 г. като The Restaurant School, Walnut Hill College е една от първите колежи на Филаделфия, която се фокусира върху високите постижения в областта на гостоприемството. Ние подготвяме нашите ученици за реалния свят, като комбинираме преподаване в класната стая с практическо обучение в нашите награди, които са отворени за обществеността.

Разбира се, обучението, което предлагаме, не се случва просто в колежа. Нашите ученици живеят и учат в сърцето на Университета Сити, Филаделфия, дом на един от най-големите студентски популации в Америка. С оживената среда на ресторанти и хотели точно в задния двор нашите ученици имат невероятен достъп до висши стажове и работни места.

И далеч отвъд Филаделфия, нашите ученици продължават да пътуват с безплатни пътуващи приключения по целия свят! Гостоприемни екскурзии във Франция и Англия и круиз и курортно обиколка на Флорида

Основни ценности

 • Гостоприемството е в основата на всичко, което правим.
 • Услугата е в основата на операциите в Walnut Hill College. Тя ни определя чрез нашия ангажимент към нашите студенти като клиенти и чрез изключителната услуга, която предоставяме.
 • Ние се гордеем с отличното качество на продукта. Образованието е нашият продукт, а нашите преподаватели и служители се гордеят с това, че споделят мъдростта, опита и професионализма си с нашите ученици.
 • Ние цениме междуличностното отношение. Ние се стремим да създадем чувство за общност и принадлежност, което подхранва и подкрепя всички членове.
 • Ние насърчаваме личния растеж и гражданството. Ние вдъхновяваме нашите ученици да развият чувство за гордост както в себе си, така и в други чрез участие в програми за обществени услуги, които са неразделна част от тяхното образование.

Акредитации и професионални членства

Walnut Hill College е:

 • Одобрен от Министерството на образованието на Британската общност на Пенсилвания, за да се присъединят към академичните степени и бакалавърската степен.
 • Акредитиран от Акредитиращата комисия на кариерни училища и колежи.
 • Одобрена от щатното одобряващо ведомство за обучение на ветераните.
 • Одобрена от Министерството на студентската финансова помощ на Съединените щати за участие в дял IV и федерални програми за финансова помощ.
 • Одобрена от Министерството на правосъдието на САЩ за издаване на студентски визи.
 • Признат като партньор за развитие на професионалното управление на Образователната фондация на Националната ресторантска асоциация.

Walnut Hill College е член на:

 • Асоциация на частните училищни администратори в Пенсилвания
 • Съвет по хотел, ресторант и институционално образование
 • Пенсилвания Асоциация на студентската финансова помощ администратори
 • Национална ресторантска асоциация
 • Голяма хотелска асоциация в Филаделфия
 • Конференцията и посетителите на Филаделфия
 • Американска кулинарна федерация
 • Международна асоциация на кулинарните специалисти
 • Филаделфия сладкарство общество
 • Кулинарна гилдия за жени от Филаделфия
 • Американски институт по вино и храни
 • Кулинарно общество на Филаделфия
 • Филаделфия / Делауеър Валей Ресторант Асоциация
 • Филаделфия доставчици и ресторант асоциация
 • ACF Асоциация на готвачите на долината Филаделфия в Делауеър

Недискриминационна политика

Walnut Hill College твърдо се ангажира с политиката на недискриминация на основата на етническа принадлежност, национален произход, увреждане, раса, религия, пол, сексуална ориентация и възраст в своите решения за приемане, както и образователни и студентски програми.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Асоциирана степен

The Restaurant School at Walnut Hill College

Асоциираната степен по мениджмънт на ресторантьорството има за цел да осигури солидна основа за кариерни мениджърски мероприятия в изискани заведения за хранене, кетъринг ... [+]

Асоциираната степен по мениджмънт на ресторантьорството има за цел да осигури солидна основа за кариерни мениджърски мероприятия в изискани заведения за хранене, кетъринг операции и други области на професията на ресторантьорството.

Курсове като Професионална зала за хранене, Въведение в храните и напитките, Въведение в гостоприемството и Виното дават на студентите широко познание в областта, докато практическите упражнения като Ресторант Операции и Кулинарни Основи позволяват на студентите да научат от първа ръка как и предната и задната част на къщата работи. След завършване на асоциираната образователна степен, студентите могат да търсят работа на ръководни постове в ресторанти, хотели, кетъринг компании и други търговски или институционални храни.... [-]

Съединени Американски Щати Philadelphia
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
60 седмици
Кампус
Научете повече на английски

Асоциирана степен по науки

The Restaurant School at Walnut Hill College

Нашата програма за асоцииране на науката в кулинарното изкуство предоставя изчерпателен преглед на творческото готвене на професионално ниво. ... [+]

Нашата програма за асоцииране на науката в кулинарното изкуство предоставя изчерпателен преглед на творческото готвене на професионално ниво.

Ще овладеете основите на съставянето на ястия във Въведение в кулинарните съставки, ще подобрите уменията си за нож в кулинарните техники и ще приложите тези уроци в класове, специфични за храните, включително месо, риба, хляб и сладкиши. В същото време, интерактивните академични курсове като "Хранене", "Разходно счетоводство" и "Разработване на концепции" ще се съсредоточат върху преподаването на уменията за критическо мислене, разрешаване на проблеми и комуникация, които ще използвате в тази област. След завършване на програмата ще бъдете подготвени за позиции на първо ниво в разнообразни хранителни услуги, включително ресторанти, хотели, кетъринг услуги, банкетни зали и курорти.... [-]

Съединени Американски Щати Philadelphia
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
60 седмици
Кампус
Научете повече на английски
The Restaurant School at Walnut Hill College

Бъдещите собственици на хлебни и сладкарски готвачи ще намерят пътя към сладкия успех в нашата програма за асоцииране на науката в сладкарските изкуства. ... [+]

Бъдещите собственици на хлебни и сладкарски готвачи ще намерят пътя към сладкия успех в нашата програма за асоцииране на науката в сладкарските изкуства.

Курсовете за встъпително ниво включват техники за сладкиши, професионално хлебопекарство и печене и декорация на торти. След това студентите преминават към по-специализирани курсове като Шоколад и бонбони, Европейски торти и Gateaux и Сватбени торти. Образователните и сертификационните класове допълват тези курсове, като предлагат обучение на студентите по свързани с тях теми, като надзор, хранене, санитарни услуги, счетоводство и композиция. След завършване на асоциираната степен студентите ще бъдат подготвени за начални позиции в сладкарница, независими или дребно-сладкарница и други заведения за хранене.... [-]

Съединени Американски Щати Philadelphia
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
60 седмици
Кампус
Научете повече на английски
The Restaurant School at Walnut Hill College

Сътрудникът на науката в мениджмънта на хотели подготвя студенти за мениджърски позиции в хотели и курорти по целия свят. ... [+]

Сътрудникът на науката в мениджмънта на хотели подготвя студенти за мениджърски позиции в хотели и курорти по целия свят.

Специализираните часове ще преподават на студентите уменията, необходими за управление на многофункционални хотелски операции, а учебните за общо образование като композиция, надзор, маркетинг и разработване на концепции ще развият критическото мислене на учениците, уменията за решаване на проблеми и комуникационните способности.... [-]

Съединени Американски Щати Philadelphia
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
60 седмици
Кампус
Научете повече на английски