The Seattle Colleges

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли! Не се губят в масите в голям университет. Вземете си първокурсник и класове второкурсник в Сиатъл Централна и да се насладите по-малки размери клас с всеотдайни преподаватели, които искат да успеят. Независимо дали целта ви е да се получи асоциирано степен и трансфер в програма за бакалавърска, печелят сертификат за развитие на умения, или просто да отнеме няколко класове, Сиатъл Централна има програма, предназначена за вас. Почти половината от учениците ни прехвърли от четири години училище след получаване на техните асоциирани градуса, а повече от една трета се развива или да се усъвършенстват уменията за работа. Сиатъл Централна College е превръщането на живота в продължение на почти 50 години. Ние сме горди да бъдем първи колеж общност в Сиатъл, които обслужват повече от 500,000 ученици от 1966. Основната ни кампус на Capitol Hill е само Community College в сърцевината на града. Ние се стига лесно с обществения транспорт, както и нова светлина железопътна гара в скоро време ще се свърже кампуса в други части на града, включително и в Университета на Вашингтон. Нашата градско място предлага безброй възможности за избор за пазаруване, хранене и развлечения. Ние също предлагаме класове по две места в района. The Technology Center Wood, в централния квартал, тренира дърводелци от 1936. The Seattle морска академия на работа първа линия в Ballard обучава студенти да работят в морската индустрия. Seattle Central е била призната от The New York Times, като колеж на избор за амбициозни, с високи постижения на учениците. Колежът предлага градуса няколко бакалавърски, 31 асоциирани градуса и 45 удостоверения в 28 учебни програми, обслужващи целите за кариера на студентите и нуждите на работодателите в кулинарното изкуство, дизайн на дрехи, информационните технологии, морски, здравни и социални и човешки услуги. Всички програми предоставят в реалния свят, практическо обучение от инструктори, които са актуални с най-новите тенденции в индустрията. Студентите в Сиатъл Централна диапазон на възраст от 16 до 80 и съставляват една динамична и разнообразна общност. Повече от 50 страни са представени на територията на колежа. Каквото и да си образователни цели, Сиатъл Централна може да помогне. За разлика от много колежи, ние имаме една отворена политика признания. Ако искате да успеете в колежа, ние имаме място за вас. Посетете www.seattlecentral.edu/tour или се обадете на 206.934.3898.

The Seattle колежите ще се образоват нашите студенти да станат добре подготвени членове на едно глобално общество.

Акредитация: The Seattle колежите са двугодишни държавни институции, създадени през 1967 г. и акредитирани от Комисията Northwest на колежи и университети *, институционална акредитация на орган, признат от Съвета за акредитация на висшето образование и американското министерство на образованието. Всеки колеж е акредитиран индивидуално; Сиатъл професионално институт е акредитирана съвместно с Seattle Central. (NWCCU, 8060 165-то авеню NE, Suite 100, Redmond, WA 98052)

Локация: Повече от 51,000 студенти годишно посещават един от нашите три колежи, всички от които са разположени в границите на града Сиатъл. Сиатъл Централна College се намира в Капитолия, градска среда, с лесен достъп до центъра на Сиатъл; Северна Сиатъл College е пет мили северно от центъра на града, в жилищен квартал; и Южна Сиатъл College е осем мили югозападно от центъра на града, на 87 акра с изглед към града от квартал Уест Сиатъл.

Близо до 3000 международни студенти да посещават нашите колежи всяка година. Всеки колеж предлага интензивни английски програми, както и за трансфер на колеж градуса, за да се подготвят за много академични специалности. Всеки колеж също предлага уникална група от професионални-технически програми, които варират от 1-7 тримесечия и предлагат сертификати или градуса. Три бакалавър по приложни науки градуса се предлагат в Централна и Южна.

Международните студенти, които избират да започнат Baccalaureate градуса в Сиатъл колежите ще намерят отлични споразумения за трансфер на престижни университети като Университета на Вашингтон, Сиатъл университет, Държавния университет на Аризона, Тексас A & M, няколко университета на Калифорния институции и много други.

Студентски услуги предлагат много услуги за подкрепа на студенти, които варират от консултиране и академично съветване на уроци, жилища подкрепа, дейности и възможности студент лидерски.

опции на програмата Следващите учебни програми са достъпни за чуждестранни студенти:

Интензивен курс по английски език

Студентите се запишат в общи курсове по английски език в началото, средно и напреднало ниво.

College Bridge

Студентите разработват академични умения, за да се подготви за проучвания на ниво колеж / университет, и могат да се запишат в една или повече курсове колеж ниво.

College Transfer

Студентите се запишат в двугодишен сътрудник на изкуствата (AA) или сътрудник на степен Science (AS) в Сиатъл колежи. Тази степен е еквивалентна на първите две години в университет. градусови трансфери на асоциираното стотици четиригодишни колежи и университети по целия Съединените щати. Учениците се радват по-ниска такса за обучение и по-малки размери на класа, отколкото при повечето четиригодишни колежи.

Професионално-технически програми

Студентите могат да избират от повече от 135 градуса и сертификати програми в професионални и технически области. Програми варират по дължина от един до 7/4.

High School Пусков

Студентите могат да завършат своята висока училище диплома и да печелят тяхното асоциирано степен по същото време.

Summer Session

Студентите могат да избират от широка гама от колежа и английски програми по време на срока на лятото.

Cost / Application / Housing Такса за кандидатстване: USD $ 50

Международните студенти се считат за чуждестранни лица за целите на обучение, доколкото те са в Съединените щати на не-имигрантска виза (F, M, J, L, A, и т.н.). По-долу са изчислени разходи за един студент в програми колеж ниво или интензивно изучаване ESL за една четвърт (около 3 месеца). Разходите могат да бъдат променяни без предизвестие.

- Интензивен курс по английски език ниво колеж

Краен Обучение $ 2,700.00 САЩ $ 3,079.00 САЩ

Кандидат Такси (средно) - променливи $ 100.00 САЩ $ 100.00 САЩ

Медицинска застраховка (задължително) $ 398.37 САЩ $ 398.37 САЩ

Книги $ 300.00 САЩ $ 300.00 САЩ.

разходи за живот $ 2,550.00 САЩ $ 2,550.00 САЩ

Билет за автобус $ 150.00 САЩ $ 150.00 САЩ

Общо очаквани разходи: $ 6,198.37 САЩ за тримесечие $ 6,577.37 САЩ за тримесечие

  • Summer 2015 Медицинска застраховка Такса: $ 242,10 САЩ. Дневни разходи ще варират в зависимост от това колко студенти управляват парите си.

Process Application

Всеки един от нашите колежи изброява стъпките за прилагане на своя собствен уебсайт. След студенти решат кой колеж да присъстват, те трябва да следват стъпките, посочени от колегията. Критериите за приемане са еднакви при всички наши колежи.

Жилище

Всеки колеж предоставя помощ на чуждестранните студенти в намирането на подходящо жилище. Посетете всеки уебсайт колеж за подробности относно тази помощ.

Международен студентски Услуги

Всеки колеж има офис International Student Services, за да помогне на студентите с пристигането, запознаване, кампус и ориентация общност, жилища, социални дейности и много други услуги.

Квартал / Семестър

Някои институции в САЩ действат по метода на семестър (2 семестъра в годината, обикновено 4-5 месеца на семестър) или основа една четвърт. Много институции на Западния бряг на САЩ са на една четвърт система, която обикновено е 11-12 седмици. За институции, на системата за тримесечие, има 3 четвърти в нормална година (есен, зима, Spring) и студентите могат да изберат да също да присъстват Summer четвърт. Сиатъл колежи използвате четвърт система

Прехвърляне на опции за 4-годишни колежи и университети Международните студенти от трансфера на Сиатъл колежи за много различни колежи и университети в Съединените щати. Нашите колежи са установени два вида писмени споразумения с редица от четири години колежи и университети:

Гаранция International Transfer Допускане Споразумения директен трансфер

В допълнение, нашите международни студенти са приети за стотици други институции за висше образование в САЩ.

Представители от 70-80 колежи и университети присъстват International Student Прехвърляне изложения, които се провеждат два пъти годишно на нашите университети.

Международна гаранция Transfer Допускане и път Партньорства

The Seattle колежи имат Трансфер Прием Гаранции и път партньорства с няколко партньорски институции, включително и някои от най-известните колежи и университети в страната.

Международните кандидати студентски, които кандидатстват за програмата на колежа трансфер може да избере един от нашите партньорски институции да прехвърлят на своите крайни две години Степен бакалавърската. Кандидатите, които се приемат за един от Общността колегии на Сиатъл ще получите както писмо допускане от нашите колежи и Допускане Transfer Гаранция † от университета те са избрани. Студентът трябва да попълни Степен на асоциираното в Сиатъл колежи с необходимата СОП, за да се изпълни условието офертата. Изискванията за СОП могат да се получат от повечето чуждестранни студенти като средната СОП за чуждестранни студенти в Сиатъл колежи е 3.4. Учениците могат да покажат тези прием писма до посолството на Съединените или консулство, за да обясни своите академични цели и кариерни пътеки и да получат студентски визи. Всеки един от нашите колежи може да помогне на студентите с процеса на получаване на тези писма.

- Вид на споразумение Задължително GPA за трансфер

Arizona State University, Темпе, Аризона - (480) 965-7788

гаранция 2.50

California State University, Нортридж, Калифорния - (818) 677-3760

гаранция 2.40

Калифорнийския държавен университет, Сан Маркос, Калифорния 92078 - (760) 750-4000

гаранция 2.00

Университет Източна Вашингтон, Чейни, WA 99004 - (509) 359-2331

гаранция 2.00

Indiana University - Purdue University Indianapolis, Indianapolis, IN 46202 - (317) 274-7000

гаранция 2.00

State University Монтана, Bozeman, MT 59 717 - (406) 994-72252

гаранция 2.00

Държавен университет в Сан Франциско, Сан Франциско, Калифорния - (415) 338-1293

гаранция 2.00

Seattle Pacific University, Seattle, WA - (206) 281-2000

гаранция 2.50

Seattle University, Seattle, WA - (206) 296-6000

гаранция 3.00

Държавен университет на Ню Йорк в Oneonta, NY 13820 - (607) 436-3363

гаранция 2.50

Университета на Аляска, Феърбанкс, Аляска - (907) 474-7211

гаранция 3.00

Калифорнийски университет, Ървайн, Калифорния 92697 - (949) 824-6703

пътека 3.50

Университета на Калифорния, Санта Барбара, Калифорния 93106 - (805) 893-2881

пътека 3.50

Университета на Невада, Лас Вегас, NV - (702) 895-3011

гаранция 2.50

Университета на Вашингтон, Bothell, WA - (425) 352-5200

гаранция 3.00

Университета на Вашингтон, Tacoma, WA - (253) 692-4788

гаранция 2.75

State University Вашингтон, Pullman, WA 99164 - (888) 468-6978

гаранция 2.50

Western Washington University, Белингам, WA 98225 - (360) 650-3000

гаранция 3.00

Места

Сиатъл

Address
1500 Harvard Avenue
98122 Сиатъл, Област Колумбия, Съединени Американски Щати