Tompkins Cortland Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Tompkins Cortland Community College е превърнал от малък общински колеж, настанен в стара гимназия, до неразделна част от общностите на окръзите Томпкинс и Кортланд, разположени в селски кампус от 220 акра в Драйдън, Ню Йорк

Колежът е един от 30 колежа в държавния университет в Ню Йорк и предлага степени и сертификати в повече от 40 академични програми, включително медицински сестри, бизнес администрация, наказателно правосъдие, консултации за химическа зависимост, нови медии, спортен мениджмънт, кулинарни изкуства, устойчиви земеделски и хранителни системи и програми за либерални изкуства, включително образование и общи изследвания. Колежът е известен с това, че непрекъснато разширява границите на възможното за общ колеж: последните иновации включват ресторант, ферма за органични практики и 10 акра слънчеви масиви, захранващи кампуса.

Може би по-важното е, че колежът е известен със своята ангажираност с академичната строгост и със също толкова страстния си ангажимент да предоставя подкрепата на общността, която студентите трябва да успеят. С хиляди възпитаници в района и в цялата страна, имаме предвид това, когато казваме Вашата общност. Вашият колеж.

Места

Dryden

Address
North Street,170
13053 Dryden, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Асоциирана степен по науки
Асоциирана степен по приложни науки
Ассоциирана степен по изкуства