TrainUp

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в TrainUp.com

TrainUp.com е основана от Джеръми Тилмън през 2004 г .; С повече от 50 000 компании, които са закупили обучение, TrainUp.com е най-големият пазар за обучение в мрежата и си партнира със стотици водещи доставчици на индустрията, включително центровете за компютърно обучение New Horizons, Global Knowledge, SkillPath, Learning Tree, Lorman Education, Skillsoft и други , Обучителната мрежа на TrainUp.com включва повече от 300 000 обучения, организирани от инструктори, както и 20 000 онлайн курса и видеоклипове.

Подобно на други популярни онлайн пазари, TrainUp.com спестява време и осигурява по-добри качествени резултати в сравнение с традиционните методи за търсене на обучение. TrainUp спомогна за координиране на обучението, ръководено от инструктори, онлайн или на място за лица в над 50 000 компании, включително почти цялото щастие 500.

TrainUp също така е специализирано в създаването на решения за обучение по поръчка, изпълнение и управление на таланти. TrainUp е разработила персонализирани технологии и решения за обучение за изграждане, проследяване, управление и оценка на широкообхватни инициативи за множество големи и разпознаваеми корпорации.

TrainUp

Нашата мисия

Нашата мисия е да представим и предоставим възможности за обучение и развитие, базирани на решения, и технологии, надхвърлящи очакванията на клиентите и партньорите.

Нашите ценности

На TrainUp.com имаме първата семейна култура. Ние правим бизнес с почтеност и винаги се стремим да представим творчески и иновативни решения.

Обучение на пазара

Свързваме търсещите обучение с възможности за обучение на открит пазар и позволяваме на нишите да се открояват дори сред нашите най-големи партньори в обучението. Стремим се да представим най-добрите доставчици, съдържанието и наличните решения.

Места

McKinney

Address
Mckinney, Texas
McKinney, Texas, Съединени Американски Щати