University of California, Irvine - Summer Session

Представление

Прочетете официалното описание

Крайната университет изживяване ви очаква това лято в Университета на Калифорния, Ървайн, признати в световен мащаб за неговите постижения в академичната и изследователска дейност. Нашата класиране като девета сред най-добрите държавни университети на нацията, според годишния US News & World доклада, е свидетелство за калибъра на нашата академична репутация. UC Irvine съчетава силните страни на голям, динамичен изследователски университет с приятелски усещането за малък колеж, и невероятната щедрост на несравнима Южна Калифорния място.

uci01

Повече от 12,000 студенти се обучават в UCI през лятото. Присъединете се към нас, за да бъде част от тази разнообразна популация студент!

  • Списание Пари класира UCI 13 сред нацията четиригодишни колежи и университети, които доставят най-голяма стойност, трети най-добър обществен университет в страната и университета # 1 за любителите на плажа
  • # 9 сред нацията най-добрите държавни университети от US News & World Report
  • Paul Merage бизнес училището се класира сред най-добрите бизнес училища от нас новини и World Report, Business Week, и Financial Times
  • # 1 от 179 училища в New York Times мярка за достъп до колежа за студенти с по-нисък и среден доход
  • 3 UC Irvine изследователи са получили Нобелови награди
  • Ървайн е най-сигурният големия град в Америка в продължение на 10 последователни години Федералното бюро за разследване Студенти в UCI идват от всички краища на САЩ и над 87 страни са представени

Разширете хоризонта си в Разнообразни и Beautiful Irvine

Южна Калифорния е основна туристическа дестинация с невероятни изкуства, култура, и приключения всичко в рамките на кратки разстояния един от друг. Irvine има вътрешното летище и влакове, така студентите могат да пътуват в рамките на Калифорния или САЩ сравнително бързо.

Живеейки в UCI

Arroyo Vista Housing е на кратка разходка до класове и гр център Univesity.

Като живеят на територията на колежа, ще бъде част от нашия мулти-културна общност и ще се срещне, учат, и да развиват приятелства с други студенти. На кампуса жилища е на разположение за всички регистрирани вътрешни и международни студенти лятната сесия.

uci02

Добре дошли Weekend - Пристигане и Orientation

Когато за първи път пристигат, персонал лятната сесия ще ви посрещат на летището и ще ви отведат до вашите общежития. Те ще ви помогнат да чек-ин, пикап ключовете си, и да се установят инча Вие ще се срещне новите си съквартиранти и имам време да се отпуснете преди нашата група вечеря.

На първата си неделя, ние смятаме задължителна ориентация. Научете повече за академични очаквания и ресурси, имиграция, безопасността, и американската култура. Вие също така ще получите, за да отговарят на всички международни студенти, програмни менторите и персонала. Вижте къде се намира класове си и да научат за най-много пътувания и дейности.

Места

Ървайн

University of California Irvine

Address
UCI Summer Session
P.O. Box 6050

92616-6050 Ървайн, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 949-824-5011