University Language Institute

Представление

Прочетете официалното описание

програми

Интензивен английски:

Едногодишна програма с 6 нива. Уроци отговарят понеделник до петък от 9:00 до 14:50 (с един час и 10 минути за обяд) Пет паралелки на ден (граматика, четене, писане, говорене и слушане и др.) Всяко ниво е 7 седмици. Homestays с американски семейства са на разположение на ограничена основа. Student виза консултиране на разположение.

Подготовка за TOEFL Class:

TOEFL граматика, четене, слушане и тестови поемане умения. Извънкласна клас на разположение, ако 4+ студенти се запишете за този клас.

Нашето училище

Красиви Удобства: ULI се намира в Cityplex Towers (средна кула, 14-ти етаж). Приятелски и опитни учители: пълно работно време преподаватели имат магистърска степен по преподаване на английски като втори език (TESL). Редовните конференции са насрочени с Homeroom учители всяка сесия. Всички учители имат седмични работно време на разположение за консултации на учениците. Extra English Practice: уроци, екскурзии, разговори с американски студенти по време на обяд периоди (пролетта и есента само). Christian School: Интензивното English програмата има параклис веднъж седмично (което помага с умения за слушане). Намира се в Тулса, Оклахома в САЩ: Tulsa е сигурна, красива и спокойна малък град в сърцето на зелена страна. Ниски Цени: Висока програма за качество на по-ниска цена, отколкото повечето интензивни английски програми. Малките класове: Интензивни курсове имат 15 или по-малко студенти.

ULI Мисия

University езиков институт е интензивен английски училище с помощта на комуникативно и цялостен подход с потапяне в културата, обичаите и езика на Съединените щати. Нашата цел е да осигури необходимите средства по английски език, за да подготви учениците да се развива успешно в преследването на техните академични, бизнес и лични цели. Неразделна част от нашата програма е да осигури безопасно, любяща среда, благоприятна за учене за нашите ученици. Ние вярваме, че, като християнска институция, ние имаме възможност да оказват влияние върху международните отношения и да продължи делото на мира и разбирателството. Ние предлагаме професионално, качествено преподаване подчертавайки учител / ученик и взаимодействие ученик / студент с мнението, че студентите имат различни цели и стилове на учене.

Цели

За производството на завършилите с езиковите умения, които са необходими в академична обстановка. За да се даде възможност на учениците да постигнат приемливи стандарти за университети и колежи за прием тестове. За да се осигури качеството на преподаване с помощта на един еклектичен подход да се даде възможност на студентите да се постигне равнище на комуникация компетентност, която отговаря на лични и професионални целите си. Да се ​​изгради среда на разбиране и приемане за всички студенти, независимо от етническа принадлежност, националност, пол или религия.

Акредитация

University езиков институт е акредитиран от Комисията на английски език програмна акредитация за периода от август 2013 до август 2018 г. и е съгласен да се уважат СЕА стандарти за английски език програми и институции. CEA е призната от секретаря на образованието на САЩ като национален акредитиращ агенция за програми по английски език и институции в САЩ

Места

Tulsa

Address
University Language Institute
2448 E. 81st Street, Suite 1400

74137 Tulsa, Оклахома, Съединени Американски Щати