Прочетете официалното описание

Тук, в US Aviation Academy в US Aviation Academy , се гордеем, че сме един от най-добрите избор за авиационно образование и обучение сред амбициозни пилоти и ентусиасти на полети. Нашето авиационно училище успешно оборудва десетки полетни студенти с богат опит в областта на авиацията, което им е помогнало да постигнат необходимото ниво на експертиза, за да получат посочените пилотни лицензи, сертификати и рейтинги. Ние правим това година след година, като работим заедно с нашите ученици и им предоставяме само най-високото ниво на летателно обучение, образование и обучение.

Нашата авиационна академия

US Aviation Academy се ангажира с високи постижения, откакто отворихме вратите си през 2002 г. Ние сме Федерална авиационна администрация, одобрена от CFR Част 141 летателна академия, която е включена сред най-високо оценените летателни школи в нацията. С две места в Северен Тексас, нашите авиационни студенти могат да получат полетно обучение в Дентън, Тексас на летище Дентън (DTO) или в Шърман, Тексас на регионалното летище в Северна Тексас (GYI). И двете местоположения предлагат на учениците различни възможности за усъвършенстване на учебния им опит. Нашето пилотско училище дори може да се похвали с авторитет в нашето местоназначение за ДТО.

Тъй като US Aviation Academy има специална самооценка по отношение на нашето полетно училище, ние сме в състояние да имаме последната дума в това дали амбициозните пилоти получават съответните лицензи, оценки и сертификати. Докато това е така, ние ще направим всичко по силите си, за да осигурим на студентите своевременно да получат желаните от тях лицензи, сертификати и / или рейтинги.

кариера

Предлагаме полетни курсове за хора, които искат да станат сертифицирани пилоти за кариерни и некартови цели. Нашата висококвалифицирана авиационна академия подготвя студентите за спортна, частна и търговска пилотна лицензия, както и рейтинг за многодвигателни превозни средства, рейтинг на инструментите, въздушен транспорт и сертифициране на летателно обучение.

Времето в нашето полетно училище включва инструктаж в класната стая, летателно обучение по въздух и обучение по наземно училище. Опитни, одобрени от FAA авиационни специалисти администрират всички тези услуги, така че студентите да получат образование, защитено според най-високите промишлени стандарти.

Основните приоритети на американската авиация са да поддържа високите стандарти, които FAA изисква от авиационните учебни заведения, и да видим надеждите и мечтите на нашите ученици да станат пилотни проекти. Ако сте готови да започнете полетно обучение с нас, свържете се с нас днес!

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Асоциирана степен

US Aviation Academy

Tarrant County College заедно с US Aviation предлага F-1 виза за професионалната пилотна програма. Програмата включва вашите 2-годишни сътрудници в приложните науки заедн ... [+]

Tarrant County College заедно с US Aviation предлага F-1 виза за професионалната пилотна програма. Програмата включва вашите 2-годишни сътрудници в приложните науки заедно с летателно обучение, за да започнете кариерата си като професионален пилот. През тези две години ще завършите летателното обучение чрез FAA Commercial Single и Multi, както и сертифициран летателен инструктор. След като завършите програмата, Вашата F-1 виза ви позволява да кандидатствате за допълнителна практическа подготовка за изграждане на часове, като работите като CFI за период до една година. Това е изключителна възможност да се създадат полетни часове в Съединените щати, преди да се започне кариера в авиолинията.... [-]

Съединени Американски Щати Denton
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Курсове

US Aviation Academy

Професионалната пилотна програма на US Aviation Academy е най-бързият начин да започнете кариерата си като пилот на авиокомпания. Започвайки без предишен опит в областта ... [+]

Професионалната пилотна програма на US Aviation Academy е най-бързият начин да започнете кариерата си като пилот на авиокомпания. Започвайки без предишен опит в областта на авиацията, за по-малко от година можете да бъдете пилот на Commercial Multi Engine с рейтинг на инструмента. Добре квалифицираните студенти могат да завършат само за 7-9 месеца. Нашите курсове по FAA Част 141 са съвместими с ИКАО и отговарят на изискванията на повечето държави. US Aviation Academy също има орган за самооценка на FAA, което означава, че всички проверки се извършват от нашия опитен персонал, вместо от външни проверяващи. Това намалява времето и разходите за обучение. Нашият голям флот от над 100 самолета също така осигурява достатъчно възможности за полет.... [-]

Съединени Американски Щати Denton
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
7 - 9 месеца
Кампус
Научете повече на английски