Udacity

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата мисия

Нашата мисия е да донесе достъпна, достъпна, ангажиране и много ефективен за висше образование в света. Ние вярваме, че висшето образование е основно човешко право, и ние се стремим да се даде възможност на нашите ученици да допринесе за тяхното образование и кариера.

Ние Повярвай

Образованието вече не е еднократно събитие, а през целия опит. Образованието трябва да бъде по-малко пасивно слушане (не дълги лекции) и по-активен начин. Образованието трябва да даде възможност на студентите да успеят не само в училище, но и в живота.

Ние се преоткрива образование за 21-ти век от преодоляването на пропастта между реални умения, съответното образование, както и заетостта. Нашите ученици ще бъдат владеят в нови технологии, съвременната математика, наука, и критично мислене. Те ще се ожени за умения с творчеството и човечеството да се учи, мисля и правя. Udacians са любопитни и ангажирани граждани на света.

Нашата Story

Udacity е роден на експеримент Stanford University, в която Себастиан Thrun и Петър Norvig предлагат своя "Въведение в изкуствения интелект" онлайн курс за всеки, безплатно. Над 160 000 студенти в повече от 190 страни, приети и не много по-късно, Udacity е роден. Сега ние сме все по-голям екип от педагози и инженери на мисия да промени бъдещето на образованието чрез преодоляване на различията между реалния свят умения, съответното образование, както и заетостта.

Места

Планински изглед

Address
2465 Latham Street 3rd Floor,
CA 94040 Планински изглед, Калифорния, Съединени Американски Щати

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: