United Bicycle Institute

Представление

Прочетете официалното описание

В United Bicycle Institute предлагаме най-разнообразната програма за велосипеди в света. От 1981 г. предлагаме курсове по механика на велосипеди в едноседмични сесии. От 1991 г. насам ние предлагаме персонализирани курсове за изграждане на рамки, които позволяват на завършилите да се свързват с лидери в индустрията и бордове за работа, както и да спечелят сертификат след средно образование. Ние бяхме домакини на студенти от над 45 държави и помагаме за обучението на ветерани чрез нашата програма за обезщетения във VA

От нашия свръх-опитен факултет до нашето непобедимо място в Южен Орегон, няма къде другаде да се получи обучение по велосипед, подобно на UBI.

Ние сме на върха в областта на механиката, изграждането на рамки, операциите в магазини и други повече от 35 години, което означава, че времето ви в UBI ви поставя в челните редици на познанията и методите в бранша. Никъде другаде не можете да получите същото съотношение ученик-преподавател, едно и също ръководство или същите сертификати, които ще ви следват през цялата ви кариера за поддръжка на велосипеди.

Места

Онлайн Съединени Американски Щати

Address
Williamson Way,401
97520 Ashland, Орегон, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия