Прочетете официалното описание

University Of North Carolina at Pembroke е университет с магистърски степени с богата общност от повече от 6200 студенти.

С богат набор от предложения за бакалавърска степен и магистърска степен, фантастичен факултет на Пемброк и разнообразна общност от култури, идеи и организации в ръцете си, студентите от UNCP са готови да превъзхождат живота си.

Всеки студент е физическо лице в UNCP. Нашите ученици имат шанс да направят имена за себе си - да се откроят в топла и приветлива общност, която иска да успеят - и да изпитат рядка комбинация от възможности, култури и идеи, които не могат да бъдат намерени никъде другаде.

Намира се в югоизточната част на град Пембрук в Северна Каролина , UNCP има богата американска история и е един от най-безопасните кампуси в университета в Северна Каролина . С малки размери на класа, ниско съотношение студент-факултет и един от най-разнообразните кампуси в страната, UNCP е нарастващ университет, който дава възможност на студентите да продължат да живеят жизнеспособни, изпълняващи живота си.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Certificate

University Of North Carolina at Pembroke

Кариерите в информационните технологии постоянно се разрастват и какъв по-добър начин да се обучавате за нова кариера, отколкото да се подготвите за три уважавани сертифи ... [+]

Пълно заглавие на курса

Обучение за сертифициране на CompTIA ™: A, мрежа, сигурност

Преглед

Кариерите в информационните технологии постоянно се разрастват и какъв по-добър начин да се обучавате за нова кариера, отколкото да се подготвите за три уважавани сертификации в една удобна онлайн програма? Тази програма ще ви помогне да изградите основните познания, необходими за намиране на работа в най-новите IT роли.... [-]

Съединени Американски Щати Pembroke
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски