University of Arkansas Rich Mountain

Представление

Прочетете официалното описание

University of Arkansas Rich Mountain ( UA Rich Mountain ) продължава да бъде всеобхватен колеж в общността, предлагащ широк спектър от образователни програми и възможности за обучение в района на обслужване от три окръга. С повече от четиридесет години присъствие в зоната на обслужване, UA Rich Mountain е в челните редици на напредъка. Неговата мисия да предоставя образователни възможности за региона продължава да насочва програмирането, услугите и участието на общността.

Обслужваната зона на окръзите Полк, Монтгомъри и Скот остава същата, както и мисията на колежа. Основният кампус е в Мена с постоянни места извън кампуса в планината Ида и Валдрон.

Преподавателите и служителите на UA Rich Mountain се ангажират с успеха на студентите. По време на последното посещение на Комисията за висше образование през 2014 г., гостуващият екип коментира, че за тях е очевидно, че колежът „изпълнява мисията“. В доклада за акредитация на HLC от 2004 г. колежът е признат за „образец на колеж в селската общност“.

UA Rich Mountain съществува, за да предостави на всички жители на планинския регион Оуачита примерни възможности за образование и обогатяване за подобряване на качеството на живот и жизнения стандарт.

Места

Mena

Address
College Drive,1100
71953 Mena, Арканзас, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: