University of California, Berkeley

Представление

Прочетете официалното описание

Блясък в действие

Международната учебна програма по Бъркли (BISP) предоставя възможност за краткосрочно обучение в University of California, Berkeley световноизвестен и културно богат. Любовно наречен "Бъркли" или "Кал", той е известен със своите топ учени, социален активизъм, иновации и разнообразен студентски орган. С други думи, "Блясък в действие".

Професорите на Бъркли са едни от най-добрите в своите области, ангажирани в новаторски изследвания, новаторско мислене, вдъхновяващи преподаване и служба в обществото. Не по-малко от седем от настоящите факултети на университета притежават Нобеловата награда, демонстрирайки нивото на експертност, предлагана в този премиер университет. В нашия глобализиран свят UC Berkeley продължава да популяризира свободното слово и обмисления дебат, тъй като светът на труда и социалните мрежи стават все по-разнообразни.

Кампусът е жизнен и жив с някои от най-добрите студенти и студенти от Калифорния и от цял ​​свят, които активно участват в живота на кампуса и в общността. Кампусът и околните райони са богати на култура, с неограничени възможности да изживеят живота в Калифорния и САЩ

В резултат на непрекъснатите научни изследвания и академични постижения, UC Berkeley е начело на многобройните световни класации. Всяка година той е обявен за една от световните университетски марки „Elite Six“ , според Times Higher Education. Освен това UC Berkeley е обявен за публичен университет номер едно в САЩ в глобалната класация на университетите за 2020 г. News and World Report през 2020 г. , както беше през последните години.

Толкова много да видите, толкова много да правите!

Кампусът в Беркли бръмчи с живота, с над 42 000 студенти от Калифорния и от цял свят, за да създадат динамична и взаимосвързана общност. Ежедневните дейности, представления и събития са често срещани в кампуса и околностите и са отворени както за студентското население, така и за широката публика.

Студентите от BISP се насърчават да участват в студентските групи , от които има над 1000, които могат да избират от целия университет.

Студентите често пътуват до забавни и вълнуващи места в Калифорния. Общите пътувания включват близките Сан Франциско, Долината на Напа, езерото Тахо, Йосемити и крайбрежните плажове до Лос Анджелис, Холивуд и Сан Диего. По време на почивките в училище те могат да излязат извън Калифорния в Лас Вегас, Гранд Каньон, на северозапад от Тихия океан до Орегон или Вашингтон, Ню Йорк, Чикаго, Флорида, Тексас, или особено предпочитан е Хавай.

Места

Бъркли

Address
Berkeley International Study Program
Department of Sociology
410 Barrows Hall

4720-1980 Бъркли, Калифорния, Съединени Американски Щати