University of California, San Diego - Extension International Programs

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Международните програми на Университета на Калифорния в Сан Диего

Международните програми на UC San Diego Extension предоставят инструкции с най-високо качество, при които хората могат да се научат до пълния си потенциал. Качествените преподаватели, съчетани с нашите превъзходни съоръжения в кампуса, услуги за поддръжка на студенти и идилична природна среда, гарантират най-добрите възможни възможности за вашия успех и удовлетворение.

Международните програми на UC San Diego Extension са перфектен избор за програми на английски език, университетски кредити, младежи и професионални сертификати.

Ползите от международен опит мотивират хиляди хора да учат в Съединените щати всяка година. Докато търсите академичен напредък, ще подобрите уменията си по английски език и междукултурното разбиране. Ангажиментът на Университета на Калифорния в Сан Диего към академичните постижения се отразява във високото качество на преподаване и учебни програми в програмите, описани на този сайт.

Качествените преподаватели, съчетани с нашите превъзходни съоръжения в кампуса, услуги за поддръжка на студенти и идилична природна среда, гарантират най-добрите възможни възможности за вашия успех и удовлетворение. Международните програми на UC San Diego Extension са перфектен избор за програми на английски език, университетски кредити, младежи и професионални сертификати.

Приветстваме ви в UC San Diego и с нетърпение очакваме да ви помогнем да се възползвате от опита на цял живот!

акредитация

UC San Diego е акредитиран от Западната асоциация на училища и колежи (WASC). UC San Diego Extension - като всички други училища, колежи и катедри на UC San Diego - е акредитиран от WASC чрез университета. Всички курсове и програми за сертификати, предлагани от UC San Diego Extension, са разработени и администрирани в съответствие с политиката за разширяване и разпоредбите на Академичния сенат на Калифорнийския университет.

В допълнение, всички програми по английски език, предлагани в Института по английски език, са акредитирани от Комисията за акредитация на програма по английски език (CEA). CEA е единствената организация, призната от Министерството на образованието на САЩ като национална акредитираща агенция за програми и институции на английски език.

Ученици

Международните програми на UC San Diego Extension Ви предоставят умения и конкурентно предимство, за да Ви помогнат да постигнете целите си в обучението или кариерата. Много от нашите студенти продължават да намират успех в САЩ или родината си след обучението си в UC San Diego Extension.

Искрено се радвах да ходя на клас всеки ден заради всеотдайните, професионални учители и приятелските ми, страстни съученици. Най-специалният опит са доброволческите дейности, които избираемият курс английски чрез доброволчество и лидерство предлагаше. Успях да отида в различни райони на Сан Диего, да помогна на общността и да общувам с различни типове хора, което ми позволи да говоря по-уверено, както и дълбоко изживяване на американската култура. "

Juyeon Jeong (Южна Корея)

128797_north-campus-at-dusk-exposure-edited.jpg

Сан Диего

Известен като „Най-добрият град на Америка“, Сан Диего може да се похвали с над 100 километра великолепни плажове, планини до 2000 метра и най-добрият целогодишен климат в Съединените щати. Средната температура на Сан Диего е 21 ° Целзий, с мека зима и перфектно лято. Като втори по големина град в Калифорния и осмият по големина град в САЩ, Сан Диего е пълен с живот и култура. Сан Дигани са спокойни, дружелюбни и активни хора от много разнообразни култури и произход.

Университета на Калифорния, Сан Диего

Разположен на над 5 квадратни километра гори с изглед към Тихия океан, Калифорнийския университет, Сан Диего има наистина зрелищно местоположение и богатата интелектуална среда на един от топ 15 изследователски университети в света. UC San Diego е основана от изключителни учени, които не се страхуват да поемат рискове за предефиниране на конвенционалната мъдрост. Днес университетът продължава да стимулира иновациите за развитие на обществото, задвижване на икономическия растеж и подобряване на нашия свят. От няколко години UC San Diego е класиран на първо място в публичния университет от Washington Monthly, въз основа на положителното въздействие, което университетът има върху страната.

Калифорнийския университет, Сан Диего

Университетът на Калифорния, Сан Диего Extension е отдел за професионално образование и обществена услуга на UC San Diego. Преподавани от инструктори, които са експерти в своите области, курсовете за разширение на UC San Diego предлагат най-съвременни знания и авангарден поглед върху широк спектър от индустрии. Студентите за разширение се възползват от незабавно приложима информация, професионална и академична мрежа от връстници и по-добро разбиране на американската култура.

128798_1_UCSanDiegoPublications_ErikJepsen.jpg

Международни програми за разширение на UC San Diego

Международните програми на UC San Diego Extension се намират на красивия и престижен кампус на UC San Diego. Международни програми е разделът на UC San Diego Extension, който предлага възможности за международни студенти и професионалисти да учат в чужбина в Калифорнийския университет, Сан Диего. Международните програми на UC San Diego Extension включват: курсове по английски език и сертификати за преподаване на английски като чужд (TEFL), предлагани от UC San Diego English Language Institute; сертификати по управление на бизнес и проекти; и университетски кредитни програми, които позволяват на студентите да учат в почти всички академични катедри в университета в Калифорния, Сан Диего.

В допълнение към нашите предложения за курсове, International Programs има високо опитен международен персонал за обслужване на студенти, който да помогне за всеки аспект на обучението в чужбина.

инструктори

Преподаватели по английски институт по английски език (ELI)

Инструкторите на ELI имат много преподавателски специалности като подобряване на произношението, намаляване на ударението, бързо изграждане на текучество, подготовка за тестове за университетско обучение и обучение на учители. Преподавателите от ELI са експерти с магистърски степени и се занимават с издателска дейност и професионално развитие.

Преподаватели на пълен работен ден:

 • Кристина Андраде, M.Ed.
 • Daren Bigelow, MA
 • Лора Бозанич, МА
 • Алайн Флорес, МА
 • Деби Инада, МА
 • Ким Гонзалес, МА
 • Дейвид Нолан, МА
 • Тод Оуен, МА
 • Ребека Палмър, МА
 • Джесика Куин, МА
 • Амбър Рошай, МА
 • Кели Смит, МА

Места

Сан Диего

Address
University of California, San Diego
Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати