University of California, San Diego - Extension International Programs

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Международните програми на Университета на Калифорния в Сан Диего

Международните програми на UC San Diego Extension предоставят инструкции с най-високо качество, при които хората могат да се научат до пълния си потенциал. Качествените преподаватели, съчетани с нашите превъзходни съоръжения в кампуса, услуги за поддръжка на студенти и идилична природна среда, гарантират най-добрите възможни възможности за вашия успех и удовлетворение.

Международните програми на UC San Diego Extension са идеалният избор за университетски кредит, програми за професионални сертификати и курсове по английски език.

Ползите от международен опит мотивират хиляди хора да учат в Съединените щати всяка година. Докато търсите академичен напредък и развитие на умения, за да засилите кариерата си, ще подобрите междукултурното си разбиране и ще спечелите конкурентно предимство на пазара. След 9 месеца последователни проучвания можете да кандидатствате за незадължително практическо обучение (OPT) и да получите разрешение за работа, за да кандидатствате за работа в САЩ за 12 месеца. Ангажиментът на Университета на Калифорния в Сан Диего към академичните постижения се отразява във високото качество на преподаване и учебни програми в програмите, описани на този сайт. Приветстваме ви в UC San Diego и с нетърпение очакваме да ви помогнем да се възползвате от опита на цял живот!

Приветстваме ви в UC San Diego и с нетърпение очакваме да ви помогнем да се възползвате от опита на цял живот!

акредитация

UC San Diego е акредитиран от Западната асоциация на училища и колежи (WASC). UC San Diego Extension - като всички други училища, колежи и катедри на UC San Diego - е акредитиран от WASC чрез университета. Всички курсове и програми за сертификати, предлагани от UC San Diego Extension, са разработени и администрирани в съответствие с политиката за разширяване и разпоредбите на Академичния сенат на Калифорнийския университет.

Ученици

Международните програми на UC San Diego Extension Ви предоставят умения и конкурентно предимство, за да Ви помогнат да постигнете целите си в обучението или кариерата. Много от нашите студенти продължават да намират успех в САЩ или родината си след обучението си в UC San Diego Extension.

„След завършването на магистърска степен на магистър по финанси в друг университет, целта ми беше да постигна добре заоблен, по-всеобхватен професионален профил, който да засили моето количествено финансиране чрез разширяване на спектъра ми на работа в реални бизнес приложения. UC San Diego ми помогна да постигна тези цели чрез сертификати за управление на проекти и за управление на бизнеса. Сега се чувствам упълномощен с разнообразен набор от инструменти в различни дисциплини. Независимо дали става въпрос за финанси, бизнес, счетоводство или управление на проекти, сертификатите, които взех в UC San Diego, наистина увеличиха стойността, която мога да осигуря на компания, както и на всяко предприятие, в което реша да се занимавам.

Най-определено бих препоръчал програмите в UC San Diego на всеки, който се интересува от свързване на името им с престижна образователна система, която е класирана сред най-добрите в света. “

Фелипе Кореа Маал (Колумбия)

128797_north-campus-at-dusk-exposure-edited.jpg

Сан Диего

Известен като „Най-добрият град на Америка“, Сан Диего може да се похвали с над 100 километра великолепни плажове, планини до 2000 метра и най-добрият целогодишен климат в Съединените щати. Средната температура на Сан Диего е 21 ° Целзий, с мека зима и перфектно лято. Като втори по големина град в Калифорния и осмият по големина град в САЩ, Сан Диего е пълен с живот и култура. Сан Дигани са спокойни, дружелюбни и активни хора от много разнообразни култури и произход.

Университета на Калифорния, Сан Диего

Разположен на над 5 квадратни километра гори с изглед към Тихия океан, Калифорнийския университет, Сан Диего има наистина зрелищно местоположение и богатата интелектуална среда на един от топ 15 изследователски университети в света. UC San Diego е основана от изключителни учени, които не се страхуват да поемат рискове за предефиниране на конвенционалната мъдрост. Днес университетът продължава да стимулира иновациите за развитие на обществото, задвижване на икономическия растеж и подобряване на нашия свят. От няколко години UC San Diego е класиран на първо място в публичния университет от Washington Monthly, въз основа на положителното въздействие, което университетът има върху страната.

Калифорнийския университет, Сан Диего

Университетът на Калифорния, Сан Диего Extension е отдел за професионално образование и обществена услуга на UC San Diego. Преподавани от инструктори, които са експерти в своите области, курсовете за разширение на UC San Diego предлагат най-съвременни знания и авангарден поглед върху широк спектър от индустрии. Студентите за разширение се възползват от незабавно приложима информация, професионална и академична мрежа от връстници и по-добро разбиране на американската култура.

128798_1_UCSanDiegoPublications_ErikJepsen.jpg

Международни програми за разширение на UC San Diego

Международните програми на UC San Diego Extension се намират на красивия и престижен кампус на UC San Diego. Международни програми е разделът на UC San Diego Extension, който предлага възможности за международни студенти и професионалисти да учат в чужбина в Калифорнийския университет, Сан Диего. Международните програми на UC San Diego Extension включват: курсове по английски език и сертификати за преподаване на английски като чужд (TEFL), предлагани от UC San Diego English Language Institute; сертификати по управление на бизнес и проекти; и университетски кредитни програми, които позволяват на студентите да учат в почти всички академични катедри в университета в Калифорния, Сан Диего.

В допълнение към нашите предложения за курсове, International Programs има високо опитен международен персонал за обслужване на студенти, който да помогне за всеки аспект на обучението в чужбина.

инструктори

UC San Diego Extension разполага с уникално квалифицирани инструктори, осигуряващи най-доброто в класното образование и обучение. В UC San Diego Extension се гордеем с нашите инструктори и вярваме, че те са сърцето на изживяването. Тъй като инструкторите за разширение са внимателно подбрани и експерти в тяхната област, те носят както актуална експертиза по теми, така и страст да споделят своите знания в контекста на класната стая.

Места

Сан Диего

Address
University of California, San Diego
Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати