Valencia College

Представление

Прочетете официалното описание

Колеж, който се грижи

Valencia College спечели наградата "Аспен" за "Community College Excellence" за 2012 г., като го призна за най-добрия двугодишен колеж в САЩ. Ние бяхме обявени за най-доброто, защото предлагаме качествено образование и помагаме на учениците да постигнат целите си. Имаме един от най-високите ставки за дипломиране в страната и осигуряваме гарантиран трансфер до държавен университет.

Valencia College е по-достъпно място за начало на образованието ви в САЩ. Предоставяме първите две години бакалавърска степен, но нашето обучение струва с 40% по-малко от държавния университет. Ние също така имаме велики професори и съветници, малки размери клас и много ресурси за подкрепа, за да ви помогнем да успеете.

С участието на повече от 175 държави в нашите колежи, Valencia College приветства ученици от цял ​​свят. И откъде идвате, ще ви помогнем да имате успешен опит в САЩ.

Valencia College е акредитиран от Южната асоциация на колежите и училищата.

International Education Week 2018 - "We Are One"Стивън Собел, Международна седмица на образованието 2018 - "Ние сме едно"

Животът в Орландо

Целогодишната слънчева светлина, местните тематични паркове и близките плажове правят Орландо водеща дестинация за почивка. Но по-важното е, че това е страхотно място за живеене и обучение. Ето защо:

 • Орландо е културно разнообразен, с висока имигрантска популация. През 2008 г. списание "Форбс" нарече Орландо # 5 в списъка на "най-новите американски имигрантски столици".
 • Орландо се издига като национален лидер в областта на здравеопазването и биотехнологиите с бързо развиващия се Медикъл Сити, който включва Университета на Централна Флорида медицински колеж, MD Андерсън Орландо Cancer Research Institute, Детската болница Nemours и Университет на Флорида Изследователски център.
 • Центърът на Орландо разполага с уникални места за изкуство и процъфтяваща музикална сцена. Също така, Орландо е международно известна дестинация за пазаруване и хранене, с повече от 5000 ресторанта.
 • За любителите на спорта, Орландо е дом на футболния отбор на UCF Knights, баскетболния отбор на Orlando Magic, футболния отбор на Орландо Сити и пролетно обучение по бейзбол за Атланта Брейвс и Хюстън Астрос.
 • Времето в Централна Флорида е леко, със средна годишна температура от 72.4F / 22.4Cdegrees.
 • Метро Орландо е един от най-бързо развиващите се високотехнологични региони на страната и отдавна е призната за водещ център за моделиране, симулация и обучение с повече от 100 компании в тази област, включително Northrop Grumman и Lockheed Martin.
 • Известна като "Красивият град", Орландо е дом на буйни озеленяване и девствени природни райони, включително повече от 300 езера и реки.


Подкрепяме международни студенти

Във Valencia College , ние ценим нашите международни студенти и се стремим да създадем среда, която насърчава междукултурното разбирателство и благодарност. Освен че сте назначени на съветник, който може да ви помогне на всяка крачка от начина ви на работа в колежната си кариера, можете да се възползвате и от другите ни услуги.


Услуги за поддръжка

 • Международни консултанти за подпомагане на процеса на приемане, имиграцията, академичните и личните консултации за студентите от F-1 и J-1.
 • Ориентационна сесия изключително за чуждестранни студенти.
 • Академична подкрепа, включително библиотеки, лаборатории, център за писане и уроци.
 • Безплатен Wi-Fi, компютърни лаборатории, имейл акаунт и ИТ поддръжка.
 • DirectConnect to UCF - програма, която осигурява гарантиран прием и плавен преход към университета в Централна Флорида.


Опитайте се максимално от опита на колежа

От академичните среди, за да се включите в колежа, колежа Valencia College предлага много възможности да увеличите времето си тук.

International Education Week - Food and Dance Festival 2017

alt = "Международната седмица на образованието - фестивал за хранене и танци 2017

Програми от най-висока степен

Valencia College предлага повече от 60 програми за обучение. Най-популярните програми сред нашите международни студенти са тези в бизнеса, инженерството, изкуствата и развлеченията. Тези програми предоставят практически опит и се преподават от професионалисти от бранша.


Почетен колеж

Дисциплината Джеймс М. и Денъл Л. Сеньоф дава отличен и задълбочен курс на обучение, както и акцент върху изучаването извън класната стая. Изберете от три различни песни: интердисциплинарни изследвания, лидерство или бакалавърски изследвания.


Училищни събития и дейности

От филмови фестивали до музикални и танцови концерти, пиеси, гост-лектори и културни събития като Бразилския филмов фестивал и Международната седмица на образованието, винаги има нещо, което се случва в колежите във Valencia College . Най-голямото студентско събитие е Spirit Day, фестивал, който се провежда всяка есен. Дългогодишна традиция, това забавно събитие включва музика, храна, игри и състезания.

International Education Week - "We Are One"Стивън Собел, Международна седмица на образованието 2018 - "Ние сме едно"

Студентски клубове и организации

Има много начини да се включите в колежа и да срещнете нови хора във Valencia College . Има повече от 60 студентски групи, клубове и организации, включително клубове за филми, книги, любители на изкуството и животните, кариерни групи за интереси, студентско правителство, доброволци във Валенсия и интрамурални спортове.


Студентски клубове и организации с глобална перспектива

 • международна амнистия
 • Карибска студентска асоциация
 • Мюсюлманска студентска асоциация
 • Международен клуб във Валенсия
 • Модел Обединени нации
 • Американски арабски културен клуб
 • Хаитска студентска асоциация
 • Междукултурна студентска асоциация във Валенсия
 • Латиноамериканска студентска организация
 • Общество на мира и правосъдието

Места

Орландо

Address
North Econlockhatchee Trail,701
32825 Орландо, Флорида, Съединени Американски Щати