Victoria College

Представление

Прочетете официалното описание

Виктория младши колеж е създаден като част от училищната система на Виктория на 4 февруари 1925 г. По време на първата оперативна сесия се провеждат класове на третия етаж на гимназията Пати Уелдър, докато се изгражда нова сграда за настаняване на колежа . Тази сграда, която се присъедини към младшата гимназия Patti Welder, служи като дом на колежа до края на сесията 1948-49.

Разрастването на общността през войната и следвоенните години даде тласък на движение за разширяване, което доведе до превръщането на колежа в институция в цялата страна. Хората от окръга постигнаха тази промяна на специални избори на 2 декември 1947 г. През юни следващата година хората от окръга гласуваха емисия облигации за 750 000 долара, за да осигурят ново място и нови сгради за нарастващата институция. На 10 януари 1949 г. настоятелството променя името от Victoria Junior College на The Victoria College . През 1948 г. е закупено ново място за колежа, а през 1948 и 1949 г. са построени четири нови сгради. Всички дейности на колежа са прехвърлени в настоящия кампус през септември 1949 г.

От първата емисия облигации през 1947 г. избирателите на окръг Виктория Джуниър колеж са одобрили четири емисии данъчни облигации на обща стойност 56 милиона долара, а колежът е издал 10 милиона долара облигационни приходи. Средствата от тези емисии облигации са използвани за закупуване на допълнителна земя и изграждане на някои сгради, за да се приспособи растежът на Victoria College и Университета в Хюстън-Виктория.

Места

Онлайн Съединени Американски Щати

Address
East Red River Street,2200
77901 Виктория, Texas, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия