Washington International Diplomatic Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата мисия

Washington International Diplomatic Academy (WIDA) е независима организация, посветена на укрепването на глобалната дипломация, като подготвя следващото поколение дипломати от целия свят за все по-сложни и предизвикателни работни места. Програмите на Академията осигуряват практическо професионално обучение по дипломация и международни въпроси на студенти, наскоро завършили висше образование и професионалисти в средната кариера в правителството, неправителствените организации и частния сектор.

Препоръчани програми

  • Обучение на изпълнител: Въведение в международната дипломация
  • Лятна дипломатическа академия
  • Едногодишна сертификатна програма по международна дипломация

Препоръки за стажанти

Brianne Yoo, Съединени щати

„Инструкторите са наистина модели за подражание - не само професионално, но и как са управлявали живота си през цялата си кариера е много възхитително. Да имаш достъп до тях, да ги слушаш и да можеш да проследяваш всякакви въпроси беше наистина страхотно. "

Дорин Сухан, Молдова

„За мен тази програма беше страхотно преживяване, защото искам да работя в дипломацията. В Източна Европа нямаме такива програми и възможности да изучаваме задълбочено този сектор на външната политика. "

Нуева Виола Гакутан, Филипини

„Обичах програмата. Това ми даде пълна картина за това какво представлява работата на дипломацията. Научих много. Упражненията бяха страхотни, защото бяха много практични. Брат ми работи в нашия Министерство на външните работи и силно ще препоръчам обучението за него. "

Места

Вашингтон

Address
Washington International Diplomatic Academy
1015 15th Street NW, Suite 600

20005 Вашингтон, Област Колумбия, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: