Wellesley College

Представление

Прочетете официалното описание

Уелсли е известен с високите постижения в образованието си, красотата на обстановката, талантливия си факултет и уникалността на културната си кампус.

Но най-вече, Уелсли е известна с хилядите постигнати, замислени жени, които е изпратила в света от повече от 100 години - жени, които се ангажират да правят разлика.

Трансформативен образователен опит

Всяка година около 2400 от най-големите студенти в света са изправени пред предизвикателството да надхвърлят своите най-високи лични и интелектуални очаквания. Учителите от Wellesley демонстрират професионалния и професионалния спектър и влиянието, което те упражняват - било то в собствените си общности или на световната сцена - е доказателство за един изключителен преподавателски опит.

Оживената академична общност на Wellesley поставя висока оценка на стриктното разследване и творческото мислене на различни дисциплини. Нейният съвместен подход към стипендиите насърчава учениците да задават въпроси, да обсъждат и да прецизират своите гледни точки, не само помежду си, но и с нашия световен факултет - често като работят директно с тях по разкриващи се проекти.

Образованието на Wellesley насърчава най-високия стандарт на готовност за "реалния свят" в своите възпитаници по отношение на способността да мисли, да действа и да допринася по значим и ефективен начин в избраните от тях области на интереси.

Предимството "Пълна ангажираност"

Университетската философия на Wellesley се простира до управлението на самия колеж. Студентският глас е от основно значение за вземането на решения тук; студентите да участват в главните комитети на Настоятелството, да участват във факултетното търсене и да допринасят за стратегическото планиране.

Студентите участват в широка гама извънкласни проекти: Колежът и околните му общности и по-голямата Бостънска област предлагат стотици стажове, застъпнически проекти и редките предимства, че са жизненоважни членове на най-голямата академична "гореща точка" в страната.

Очаква се да бъдат напълно ангажирани, докато във Уелсли, учениците носят това чувство за целенасочено участие и лична ангажираност през целия живот. Това е сигнал за жена на Уелсли.

Широко завладяваща среда в кампуса

Чистото усещане за мащаба на спиращата дъха природа, в която сградите са замислени, разграничават физическата обстановка на Wellesley в класическия град на Нова Англия Wellesley, Масачузетс, малко извън Бостън.

Домът на водещи институции като института "Олбрайт", Центърът за социални науки "Кнап", музеят "Дейвис", Центърът за хуманитарни науки "Ню-хау" и световноизвестните центрове "Wellesley" за жени, ресурсите на Wellesley са магнит не само за околните общности и метрополията ■ площ; те привличат вниманието и учени от цял ​​свят.

Ангажимент към жените

Всичко за Wellesley College изтъква ангажимента си към жените и им осигурява неповторимо образователно преживяване, което отличава и култивира не само това, което е най-добро за всеки един от тях и техния собствен потенциал, но и това, което жените предлагат на нашия свят.

Мисията на Уелесли

"Да се ​​осигури отлично либерално образование по изкуства за жените, които ще имат значение в света".

Независим министър. "Да не се случва, а да служи", провъзгласява мотото на Уелсли, като улавя в четири латински думи мисията на Колежа: Да осигури отлично либерално образование по изкуствата за жените, които ще имат значение в света.

Умни, сериозни жени избират Уелсли, защото предлагат едно от най-добрите образования за либерални изкуства - и общите учебни среди - навсякъде. Но те завършват с повече от една изключително висока степен и четири незабравими години. Те напускат "жените на Уелсли", уникално подготвени да правят значим личен и професионален принос към "реалния свят" и да бъдат основни влияния в него.

Най-висшият световен колеж за жени, Уелсли е известен с интелектуалната строгост, вярата си в трайното значение на услугата (и поставянето на тази вяра в практиката) и култивирането й в студентите на приобщаващ, прагматичен подход към лидерството.

Уелсли вярва в

Правя разлика

Всяка жена може и трябва да допринесе за нейния свят. Налице е все по-голямо признание, че овластяването на жените и лидерството са от решаващо значение за собствения им напредък и за световната обществена промяна. Уелсли и нейните възпитаници подкрепят и подкрепят интелектуалното и социално развитие на жените и автономията им в продължение на повече от 100 години.

Дисциплинирано мислене

Анкетата и интелектуалната обмяна водят до дисциплинирано мислене. Уелсли приканва студентите да изследват широко, да разпитват отблизо и да направят творческите скокове - синтезирайки различни идеи, перспективи и преживявания - които водят до нови нива на разбиране. Култура на сътрудничество (с нашия университет, както и със своите връстници) усъвършенства интелектуалните навици на студента, осмисля преценката и засилва усещането за майсторство, като я учи да помисли и да я защитава с убеждение.

Оценяване на многообразието

Няма по-голяма полза за интелектуалното и социалното развитие на човека и за жизнеността на една академична общност, отколкото за непосредственото ангажиране и изследване на непознати гледни точки и преживявания. Уелсли насърчава учениците да се опитват да направят нови идеи, да изпробват нови курсове на действие и да си взаимодействат автентично с други, чиито вярвания или избори предизвикват своето.

Прагматично лидерство

Съвременното либерално изкуство трябва да подобри лидерските умения в реалния свят. Строгостта на образованието във Валесли е част от това, което прави нашите завършили толкова ефективни "в света". Но жените на "Уелсли" също се научават да бъдат стратегически мислители, които могат да "четат" средите, да се ориентират към предизвикателствата си и да обединяват хората, цел.

Обслужване

Знаейки как да служим е ключов елемент от ефективното лидерство. Истинските лидери вдъхват по-скоро вместо да контролират и посвещават своя интелект и енергия на усилената работа за създаване на чувство за ангажираност, отговорност и обща цел в стремежа към видение. Уелсли отдавна се посвети на идеята, че бившият президент на Wellesley Диана Чапман Уолш описва като "доверие на лидерството", а абонирането за този идеал е неразделна част от опита на Уелсли.

Места

Уелсли

Address
Central Street,106
02481 Уелсли, Масачузетс, Съединени Американски Щати