Прочетете официалното описание

Добре дошли

Основана през 1979 г., Интензивната английска програма (IEP) в Университета на Западна Вирджиния е утвърдена програма за чуждестранни студенти, които се нуждаят от усъвършенстване на английската си компетентност преди да влязат в академичен курс на обучение. Нашата програма е акредитирана от Американската асоциация за интензивни английски програми (AAIEP) и Консорциума на университетските и колежанските интензивни английски програми (UCIEP).

Студентите идват в IEP да учат английски и да свикнат с живота си в Съединените щати. Докато процесът не винаги е лесен, учениците научават много неща за себе си и другите, които ще им помогнат да успеят в живота.

Като студент по IEP ще получите помощ във всички аспекти на живота в Morgantown, Западна Вирджиния. Услугите включват помощ при жилищно, банково, академично и лично консултиране, здравеопазване и правни въпроси. Освен това ще имате достъп до повечето университетски съоръжения и развлечения.

За да успеем, ви молим да отстраните майчиния си език и да учите колкото е възможно повече. Дръжте ума си и учебници отворени. Приятелите ви в офиса на IEP и учителите са тук, за да ви помогнат по всякакъв начин.

Академично изследване

Интензивната английска програма на университета "Западна Вирджиния" е предназначена да подготви студентите за цялостно разбиране на английския език. Много студенти влизат в IEP, за да получат необходимото езиково ниво, за да завършат успешно академична програма на WVU, докато други се присъединяват към по-доброто си разговорни способности. С изравнената учебна програма студентите с всякаква способност могат да постигнат невероятни подобрения в способностите си за говорене, четене и писане.

учебна програма

Студентите на всички пет нива на програмата (начално, средно и напреднало ниво) следват основна учебна програма по комуникационни умения, четене, писане, граматика, лексика и избираеми курсове. Освен това студентите посещават няколко избираеми дисциплини като TOEFL Preparation, Business English и American Culture.

Кредитни курсове за ESL

В допълнение към курсовете на IEP, които не са кредитни, учителите по IEP преподават и следните кредитни курсове по ESL за студенти, които вече са приети в университета.

  • ESL Академично четене / писане
  • ESL изследвания и писане
  • Академично говорене / слушане
  • ITA Fluency
  • Извънкласни дейности
  • Комитет по акредитация на английски език (CEA)

В допълнение към изучаването на английски език в класната стая учениците се насърчават да участват в извънкласни дейности, организирани от координатора на дейностите в IEP. През есенните и пролетните семестъри програмата за разговори между партньорите съвпада с студентите от IEP с роден език за индивидуален разговор, а за групов разговор студентите могат да присъстват на таблицата за разговори. Освен това има редовни екскурзии до ресторанти, магазини и местни забележителности.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове

West Virginia University - IEP

Студентите на редовна английска програма посещават класове за минимум 21 часа седмично. По време на есенните и есенните семестри, студентите следват редовните университет ... [+]

учебна програма

Целите на учебната програма включват:

Осигуряване на обучение и обучение на английски езикЗапознаване на чуждестранните студенти с образователните методи на институциите за висше образование в Съединените щати.Описание на курса

Студентите на редовна английска програма посещават класове за минимум 21 часа седмично. По време на есенните и есенните семестри, студентите следват редовните университетски календари и график от понеделник / сряда / петък класове от 50 минути и класове във вторник / четвъртък от по 75 минути.... [-]

Съединени Американски Щати Morgantown
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
6 - 15 седмици
Кампус
Научете повече на английски
West Virginia University - IEP
Уебсайт
Телефон
304.293.3604