Western Nevada College

Представление

Прочетете официалното описание

В Уестърн ни е грижа за ученето, което продължава цял живот. Независимо дали сте студент, който посещава Western Nevada College за първи път, или физическо лице, което се връща в колеж, за да преоборудва променящата се Невада, ние имаме степени и програми, които да ви помогнат да постигнете целите си.

Нашите трансферни степени ви позволяват да завършите първите две години на бакалавърска степен по различни специалности за малка част от цената на университет, докато професионалните и приложните технологични програми предоставят уменията и квалификациите в бранша, за да започнете нова кариера в само осем седмици.

WNC е пропит с близо 50 години растеж и образователни постижения в Невада. От нашето скромно начало в Карсън Сити до нашето разширяване в общностите на Фалън през 1981 г. и окръг Дъглас през 1997 г., ние помогнахме на учениците да постигнат своите образователни цели и мечти.

В WNC ние се стремим не само да осигурим успеха на учениците в нашите класни стаи и академични програми, но и да създадем цялостни индивиди, които са готови да превъзхождат в избраните от тях академични области и да служат като лидери в своите общности.

Гордеем се с академичната строгост на колежа, малките класове и персонализираното обучение, преподавано от някои от най-добрите преподаватели в големия щат Невада. Членовете на персонала от нашия екип също осигуряват на студентите положителна и благоприятна среда. Това помага за постигането на академичните цели от учениците и ги подготвя за активно участие в стабилна работна сила.

Места

Carson City

Address
West College Parkway,2201
89703 Carson City, Невада, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия