Wilson Community College

Представление

Прочетете официалното описание

Wilson Community College предоставя възможности за академични постижения, успех на студентите, развитие на работната сила, партньорства в общността и отговорно управление.

В сянката на крепките мирти, които се нареждат на херинг авеню, в прохладата на зала Delmastro Auditorium, в блясъка на екрана на лаптопа във вашия собствен дом - можете да разширите ума си, да осигурите бъдеще за семейството си, да обслужвате общността си и да се наслаждавате добра работа с нови приятели.

Wilson Community College , както и всички над 1100 общински колежи в Съединените щати, обслужва своята общност по изненадващо разнообразие от начини:

Първите две години от традиционна бакалавърска степен, степени и сертификати в технически, индустриални, обслужващи и здравни дисциплини. Еквивалентност на гимназията, основно образование за възрастни, Персонализирано обучение за местния бизнес, Съдействие за стартиране на малък бизнес и консултиране за успех, Общност курсове по интереси като рисуване, танци и разговорен испански и много други.

Места

Wilson

Address
Herring Avenue East,902
27893 Wilson, Северна Каролина, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

Асоциирана степен
Асоциирана степен по приложни науки
Това училище също предлага: