York County Community College

Представление

Прочетете официалното описание

York County Community College ( YCCC ) е страхотно място да започнете образованието си, да надградите уменията си или да започнете кариерата на мечтите си! York County Community College предлага на своите студенти малки класове, с ориентирани към студентите преподаватели и персонал, гъвкави графици на курсовете, които отговарят на работата и семейството, и личен и предизвикателен образователен опит за студенти от всички възрасти.

York County Community College предлага академични, кариерни и трансферни програми, като същевременно служи за напредък в развитието на културата, икономиката и работната сила в окръг Йорк и щата Мейн.

В York County Community College отбелязваме индивидуалния успех на всеки ученик. Въпреки че признаваме академичния напредък като важна част от пътуването им, ние ценим стойността на житейския опит, личностното развитие, самосъзнанието и стремежа към учене. Ние се ангажираме да дадем възможност на всеки студент да постигне пълния си академичен потенциал и да постигне личните си цели.

Места

Wells

Address
College Drive,112
04090 Wells, Мейн, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: