Youth for Understanding USA

Представление

Прочетете официалното описание

Защо CCP с YFU?

Университетите на Общността на YFU в САЩ предлагат много предимства, за да помогнат на чуждестранните студенти да успеят в колежаните си програми:

ПОДКРЕПА: Обществените колежи предлагат по-малки класове с по-голямо лично внимание от учителите. YFU USA също има специален координатор на всеки кампус, за да ви помогне с вашите въпроси и проблеми.

COST: Искате ли да спестите пари? Общностните колежи са по-евтини от четиригодишните университети, а колегите партньори на YFU USA са се съгласили със специални такси за обучение, спестявайки пари, докато работите за бакалавърска степен.

РАЗРАБОТЕТЕ ВИЖДАНИЯТА НА УЧЕБНИЯ ПЛАН: Участието в програма за обмен на YFU USA показва, че бъдещите работодатели разполагат с необходимите умения за работа по етика и решаване на проблеми за глобален пазар.

Какво може да направи YFU за вас?

АКАДЕМИЧНА ПОДДРЪЖКА: В YFU знаем, че е важно да имаме силен академичен план от самото начало. Нашият обучен персонал ще Ви помогне с избора на курсове и ще гарантира, че ще останете "на път" за трансфер след двугодишната си програма.

ПРЕПОРЪКИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ: Служителите на YFU USA и координаторите в кампуса ще ви помогнат при процеса на избор и кандидатстване в университет от възможностите за трансфер, които се предлагат в колежа за партньори.

Програма за колеж на общността

Ако сте на възраст между 17 и 23 години и сте завършили средно образование, може да имате право да участвате в програмата на Общността за колеж на САЩ (CCP) в САЩ!

YFU САЩ предлага следните програми

 • ESL за подобряване на английското ниво
 • Професионален опит: Семестър или година
 • Академичен семестър или година
 • Двугодишна асистентска степен с възможност за пътеки

Услуги за поддръжка

Мрежата от служители и доброволци на YFU USA предоставя на студентите подкрепата, от която се нуждаят, в новия си живот в САЩ:

 • Координаторите на курсовете, за да ви помогнат да навигирате в училището си
 • Обучени мениджъри за поддръжка, за да ви помогнат при всякакви проблеми
 • Медицинска застраховка, за да сте здрави
 • Опитен персонал, който ви води през визовия процес
 • Помощ за летището и пътуването

2 2: Пътят към бакалавърска степен

Програмата на ККП на YFU USA може да ви помогне да започнете към бакалавърска степен. Учениците, които успешно завършат двугодишната дипломна програма, могат да кандидатстват за трансфер до четиригодишен университет! Университетите на университетите в САЩ предлагат пътища за много отлични университети.

Общежитие или хоумтай? Ти избираш.

Учениците от YFU могат да преживеят истински американски колеж живот в общежитие, или живеят в homestay да опитате американския семеен живот.

ДНЕВНИЯ ЖИВОТ: Живеенето в университета предлага много начини за преодоляване на прехода към колежа:

 • Лесен достъп: всичко се случва точно пред вашата врата!
 • Спестете време: по-малко време, прекарано в пътуване до и от колежа, означава повече време за учене, играене или сън!
 • Включете се: някой във вашата сграда може да стане ваш най-добър приятел.

Места

Вашингтон

Address
Youth For Understanding USA
641 S St, NW
Suite 200

DC 20001 Вашингтон, Област Колумбия, Съединени Американски Щати